Kan Kenny Ekmans gultrøyer hamle opp med Øyestads unggutter? – ØIF Arendal

Kan Kenny Ekmans gultrøyer hamle opp med Øyestads unggutter?

Det blir avgjort i Nedeneshallen lørdag ettermiddag, men blir det full hall i det prestisjetunge oppgjøret?

Henrik Øygarden er sentral for Øyestads 2.divisjonslag som møter Kenny Ekmans Herkules lørdag klokken 15 i Nedeneshallen.

Etter at Kenny Ekman ga seg som spiller i ØIF Arendal, skrev han under trenerkontrakt med Herkules. Den første sesongen han hadde som Kules-trener, kokte bort i corona-kålen, før han fikk sin debut mot ØIF Arendal i en treningskamper i sommer. Nå har Ekman fått tid til å forme laget i sitt bilde gjennom høsten. Skiens-laget har spilt seg til seier i tre av sesongens fire kamper. Klubben har ambisjoner om igjen å rykke opp til 1.divisjon.

Fredrik Venemyr er blant spillerne som skal hamle opp med Herkules i morgen. Her får han skryt av Eirik Heia Pedersen, som har meldt seg til tjeneste igjen for ØIF Arendal frem til nyttår.

Øyestad IF 2.divisjonslag – et lag som består av spillere av spillere i alderen 17-21 år, har ingen planer om å la Ekmans prosjekt reise hjem med full pott og ære i bagasjen lørdag ettermiddag. Etter sigende skal både Henrik Øygarden, Fredrik Venemyr og Sebastian Simonsen være med i en tropp spekket med talent som møter gultrøyene klokken 15 i ærverdige Nedeneshallen lørdag ettermiddag.

Ungguttene har plukket tre poeng så langt i sesongen vil med seier i lørdagens oppgjør kun ligge et poeng bak Kenny Ekmans Herkules. Øyestad-gutta trenes forøvrig av Kjetil Øygarden og Asle Gran. Det blir med andre ord også et interessant møte mellom noen legender alle mulige vis lørdag.

Det er stor interesse for kampen i sosiale medier og enda bedre blir det hele når Agderposten har besluttet å sende kampen direkte på nettsidene. Sendingen der starter 14:55.

Det er forøvrig Jørg William Fiala Gjermundnes’ barndomsklubb Randesund og den gamle storheten Urædd som topper tabellen, med Herkules på tredjeplass.
Øyestads Sverre R. Asser har scoret hele 27 mål på tre kamper, mens Marius Trøan Nilsen har satt inn 23 mål før lørdagens oppgjør. Øyestad ligger før kampen på 6.plass i avdelingen.

Vi ønsker Øyestad-guttene lykke til mot vår tidligere storspiller Kenny Ekmans Herkules. God kamp!