Slik følger du kveldens kamp – med en burger-meny i godt selskap? – ØIF Arendal

Slik følger du kveldens kamp – med en burger-meny i godt selskap?

Nr. 1 Sportsbar i sentrum serverer våre tilhengere et saftig burger-tilbud til dagens kamp!

Magnus Søndenå, Adrian G. Evensen og ØIF Arendal gjester Tønsberg og Nøtterøy i ettermiddag.

Du trenger med andre ord ikke å se kampene alene hjemme på Direktesport, følge den via Agderpostens livedekning eller via våre egne kanaler i sosiale medier. For Jonas Søndegaard hos Sportsbaren på Langbrygga i sentrum har snekret sammen med et skikkelig meny-tilbud til alle som kommer i rødt og svart eller i ØIF Arendal-drakt i ettermiddag.
– For de som kommer i rødt/svart eller i ØIF-drakt byr vi på valgfri burger med drikke til 225, sier Søndergaard som har satt av to soner i baren til alle som vil følge kampen sammen med stedets bevertning.
Normalprisen på burger-menyen oppgis til å være mellom 262-310 kroner.

Direktesport
Der overføres dagens sending på Direktesport mellom Tønsberg Nøtterøy fra klokken 17.
Linken er her: https://www.direktesport.no/event/FTfxmffuzAuloTYnoqvVkG

Som nevnt oppdaterer vi jevnlig fra kampen på våre FB-sider og Instagram. Agderposten er som vanlig på plass med live-dekning og hvis du ikke skulle være fornøyd med noe av dette, byr NHF på sin live-dekning av kampen her:
https://www.handball.no/system/live-kamp/?matchId=7380375

Dagens kamp starter klokken 17 i Nøtterøyhallen! Nettredaksjonen følger opp med fyldige kampreportasjer i kveld.