KAMPDAG: – Historisk sett har det vært mange harde knokkelkamper – ØIF Arendal

KAMPDAG: – Historisk sett har det vært mange harde knokkelkamper

At dagens kamp borte mot Robert Hedins Tønsberg Nøtterøy blir en muskelduell gir lav odds. Det viser historien.

Eirik Heia Pedersen gjør comeback mot Tønsberg Nøtterøy søndag kveld.

-Ser man historisk på det har det blitt mange knallharde oppgjør mellom oss og dem. Det blir ofte knokkelkamper der muskler og vilje avgjør. Samtidig er vi favoritter, noe som betyr at vi må gjøre den nødvendige jobben i det som garantert blir en slitekamp, mener André Jørgensen Hofstøl før ettermiddagens Rema 1000-liga kamp i Nøtterøyhallen.

Håndballguden
Selv om det begynner å bli noen år siden Johnny Jensen regjerte i forsvaret til Tønsberg Nøtterøy – som klubben nå omtaler seg, er det likevel nok av muskler og erfarne herremenn som kan skape sur stemning sett med ØIF Arendal-øyne i ettermiddag.
– Om et par av deres eldre spillere og målvakt kommer i flytsonen vil de garantert skape trøbbel, mener Jørgensen Hofstøl som har hatt unormalt lang tid på seg til å forberede seg inn mot den tidligere landslagssjefen Robert Hedins mannskap og kamp. For ØIF Arendal har for første gang på seks uker hatt kampfri i midtuken.
– Hvem kan skape trøbbel?
– Kennie Boysen kan alene lage livet surt for mange lag, sier han om dansken som har spilt i en rekke norske klubber de senere årene.
– Vi har studert de på video og lagt en god plan, sier han videre.

André Jørgensen Hofstøl.

Slo Halden
I NM-kvartfinalen mot Halden forrige søndag ledet Halden 8-4 i Sparebanken Sør Amfi, før ØIF Arendal snudde oppgjøret og sikret semifinalebillett med 35-28. Tønsberg Nøtterøys eneste seier så langt denne sesongen kom mot nettopp Halden. Da vant Boysen og Tønsberg Nøtterøy 33-30. Ettermiddagens vertskap stiller til kamp med 38-32 tap borte mot Runar Sandefjord i sekken. Da var det heller ukjent spiller som markerte seg med åtte mål, nemlig Robin Gerhardsen Wulvik.
– Avstanden mellom lagene er mindre enn tabellposisjonene. Vi må gjøre en solid jobb i forkant og gjennom hele kampen for å hente hjem poeng. Skal vi nå målsettingen vår, skal og må vi vinne. Det er det ingen tvil om, avslutter ØIF-sjefen.

Kampen starter klokken 17 i Nøtterøyhallen.