Storspilte i første omgang – leder stort – ØIF Arendal

Storspilte i første omgang – leder stort

ØIF Arendal leder stort til pause i Nøtterøyhallen. Sander L. Simonsen har storkost seg på banen.

Sander L. Simonsen leverte en fin første omgang i Nøtterøyhallen.

Lagene fulgte hverandre i de første minuttene av kampen, med uavgjort eller med ØIF Arendal foran. Playmaker Mario Matic var som vanlig skrudd på fra begynnelsen og satt inn to av ØIF Arendal tre første mål. Da Sander L. Simonsen ble spilt fint fri av Magnus Søndenå og satt inn 9-5 etter ti minutter spill var kampen på mange måter satt. ØIF Arendal taklet, løp og scoret i et jevnt tempo og ØIF Arendal hadde virkelig fått kampen i sitt spor på 13-8 midtveis i omgangen. Deretter ble det bom stopp for Tønsberg Nøtterøy, med nesten ti minutter uten nettkjenninger fremover – mens ØIF Arendal malte på videre til 17-8. Deretter klabbet det litt for Sander Simonsen og ØIF Arendal, men ØIF Arendal gikk likevel til pause med en komfortabel 19-11 pause.

Simonsen satt inn fire mål i første omgang.

PS: Eirik Heia Pedersen gjorde comeback midtveis i første omgang og markerte seg med flere taklinger i forsvaret.