COMEBACK:- Ikke så gærent å vinne i comebacket, selv om koordinasjonen ikke sitter og beina stokket seg litt – ØIF Arendal

COMEBACK:- Ikke så gærent å vinne i comebacket, selv om koordinasjonen ikke sitter og beina stokket seg litt

Eirik Heia Pedersen var fornøyd med eget comeback på toppnivå i kveld. Litt rusten kjente han seg likevel.

Eirik Heia Pedersen gjorde comeback i kveld. Til høyre står Richard Lindstrøm som satt inn fem mål mot gamle lagkamerater søndag kveld.


– Helt ok. Hverken mer eller mindre enn som så, oppsummerer Eirik Heia Pedersen comebacket og seier 33-30 i ØIF Arendal-drakta borte mot Tønsberg Nøtterøy. Klubblegenden spilte stor deler av kampen i forsvar.

Rusten
Heia Pedersen leverte trygghet defensivt, særlig i første omgang der ØIF Arendal la grunnlaget for søndagens seier i Rema 1000-ligaen.
– Jeg føler meg litt rusten og er ikke helt på topp med å stokke beina og ha en koordinasjon som kreves på dette nivået. Jeg kommer raskt inn i dette igjen. Samtidig var det greit å gjøre comeback med seier mot motstand som vi skal vinne mot. Differansen mellom lagene viste seg i første omgang og det skal være forskjellen på bunn og topp. Det er der vi skal være som lag, mener Heia Pedersen som egentlig la opp i sommer.
Tre måneder senere var han altså tilbake på parketten.
– Det burde helt klart vært et annet resultat, men fint at alle får spilletid. Det var også en god gjennomkjøring for min del før det virkelig gjelder, sier han videre.

God gjennomkjøring
Selv om det ble mer spennende for de som så på – enn det var for spillerne på banen, sier Heia Pedersen at erfaring med slike situasjoner skaper læring.
– Alle får spilletid og må stå i situasjonen når det kanskje ble litt hett mot slutten der. Det er en del av utviklingen til yngre spillere. Vi vinner og det gjør alltid godt. Jeg har vært med å tape her borte før jeg, fortsetter han.
Heia Pedersen, som har tre seriemesterskap og et cupgull, trekker likevel frem det sosiale og stemningen i gruppa som ekstra motiverende i comebacket.
– Det er det som er utenom som gir det lille ekstra. Stemningen er god i troppen. Bare hør selv, sier han og snur telefonen ut i spillerbussen.
– To poeng og en bra førsteomgang er fint å ta med seg – og at mine bein er i gang igjen, avslutter kveldens comeback-kid Eirik Heia Pedersen overfor oifarendal.no.

Fredag venter Fjellhammer – som også er motstander i semifinalen i NM 11. november – til generalprøve i Sparebanken Sør Amfi.