Gammel kjenning gjør comeback i ØIF-drakta! – ØIF Arendal

Gammel kjenning gjør comeback i ØIF-drakta!

Lars Jakobsens er ute med en trøblete ankel på ubestemt tid. Det gjør at André Jørgensen Hofstøl og Luka Panza har hentet inn en erstatter på en to måneders låneavtale. Vår ferske spiller er med i kveldens kamptropp!

-Dette er en spennende mulighet for meg. Målet er å bidra inn i laget og utvikle meg selv i ØIF Arendal i de to månedene låneavtalen varer, sier Kristiansand-spiller Kristoffer Haugen Pedersen om avtalen som strekker seg frem til begynnelsen av desember. Bakspilleren er en gammel kjenning, siden han kom til Kristiansand fra nettopp ØIF Arendal høsten 2019.

Kristoffer Haugen Pedersen er klar for ØIF Arendal på en to måneder lang låneavtale fra Kristiansand. Her i aksjon mot Falk Horten da Pedersen var i ØIF Arendal sist. Han meldte overgang til Kristiansand fra ØIF Arendal høsten 2019.

I Kristiansand har han slitt med å få nok spilletid. Han ønsker derfor på å booste egen utvikling i ØIF Arendal i de to månedene avtalen varer.
– Jeg er godt kjent med store deler av spillergruppa fra min forrige periode i ØIF Arendal. Derfor vet jeg hva jeg går til. Spennende, beskriver Haugen Pedersen som for øvrig er sønn av Kragerø-kjempen Boye Pedersen.

Bakspiller
23-åringen meldte overgang til vår rival Kristiansand for nær to år siden. Nå kommer altså Kragerø-mannen tilbake for to måneder. Årsaken er nevnte Lars Jakobsens ankelskade. Jakobsen var ikke i troppen mot Elverum sist søndag.
– Vi har hentet inn Kristoffer først og fremst som en supplementsspiller til Fiala Gjermundnes, sier André Jørgensen Hofstøl til oifarendal.no som skryter av Kristiansands velvilje da ØIF Arendal ønsker Kragerø-mannens tjenester.
Mot Elverum kjempet spillerne heroisk. En del av forklaringen på at Elverum stakk av med seieren søndag, var forskjellen i bredden i spillerstallen.

– Troppen er tynn om dagen. Derfor måtte vi hente inn en bakspiller som kan bidra på treningsfeltet og ikke minst avlaste Fiala Gjermundnes. Kristoffer har et stort potensial som ikke har blomstret for fullt. Vi håper å få det frem i de to månedene avtalen løper. Han har et bra skudd og uredd i satsingene. Jeg håper vi får glede av ham nå i to måneder, mener Jørgensen Hofstøl som fortsatt har Laurits Rannekleiv og Herman Thysted på skadelista i tillegg til Lars Jakobsen og Jakob F. Lorentzen.
Falk Lorentzen var heller ikke i troppen mot Elverum etter å ha pådratt seg en mindre skade på løpetur. Han spiller høyst sannsynligvis ikke mot Kolstad torsdag heller.

Kristoffer Haugen Pedersen deltok på sin første trening med ØIF Arendal i går ettermiddag og er i kamptroppen mot Kolstad i kveld.