TO ØIF-SPILLERE PÅ MÅNEDENS LAG! – ØIF Arendal

TO ØIF-SPILLERE PÅ MÅNEDENS LAG!

Det overrasker neppe mange at to ØIF Arendal-spillere er tatt ut på månedenes lag i Rema 1000-ligaen for september. Sjekk hele laget her!

Kristijan Jurisic sine målvaktsprestasjoner og Jørg William Fiala Gjermundnes storspill sørget for plass på månedens lag i Rema 1000-ligaen i september.

– Det er et resultat av de gode prestasjonene vi som har lag har hatt i september og noe vi skal ta med oss videre inn i sesongen. Veldig gøy å være på månedens lag, sier en fornøyd Kristijan Jurisic.

Dobbel
Jurisic har regelrett storspilt bak et solid ØIF Arendal-lag i september. Han har blant annet blitt kåret til banens beste spiller av flere kampjuryer og av ØIF Arendals egen spillerbørs-jury. Men, bæringen har ikke vært alene om å levere varene i ØIF Arendal-drakta i september. Jørg William Fiala Gjermundnes har hamret inn den ene perlen etter den andre og påkalt seg landslagssjef Christian Berges oppmerksomhet. Han har i perioden også knyttet seg til ØIF Arendal i fire år.

– Gøy å se at man får noe igjen for det man leverer på banen. Nå er det bare å jobbe enda hardere videre, fastslår den unge kristiansanderen som alltid jakter forbedringspotensial.
– Alltid, svarer bakspilleren kontant.

Det var i #TettPå i ettermiddag at månedens lag for september ble offentliggjort. Månedens lag er tatt ut basert på tilbakemeldinger fra trenere, statistikk og fagjury i hall.

Månedens lag Rema 1000-ligaen september 2021:

Målvakt: Kristijan Jurisic (ØIF Arendal)
Venstre kant: Orri Freyr Thorkelsson (Elverum)
Venstre bak: Jørg William Fiala Gjermundnes (ØIF Arendal)
Midt bak: Andreas Haugseng (Nærbø)
Linje: Frederik Clementsen (Bergen)
Høyre bak: Christoffer Rambo (Runar Sandefjord)
Høyre kant: Morten Bøe Linder (Halden)