VANT KOMPISDUELLEN: – Han får lage noe god mat til meg – ØIF Arendal

VANT KOMPISDUELLEN: – Han får lage noe god mat til meg

Det er det minste han må klare i mørket her oppe i Elverum, sa Sondre Paulsen til TV2 Sport etter den fartsfylte og spesielle toppkampen for de to nære håndballkompisene.

Josip Vidoivic kunne smile litt bredere enn vår egen Sondre Paulsen etter 34-32 mot gamle lagkamerater i Elverum i kveld. Foto: Einar Lande Johansen. Paulsen satt inn fire straffekast, mens Vidovic nettet én gang for sin nye klubb.

– Vi har det vi sender utpå i dag, men vi har ikke tre rekker med stjernespillere slik Elverum har. Vi jobber på, men er litt unøyaktige. Det er forskjellen på lagene idag, sa Sondre Paulsen til TV2 Sport etter kveldens heroiske, dog tap 34-32 mot Elverum i Terningen Arena.

Ingen kontakt
Vanligvis snakker Sondre Paulsen og Josip Vidovic sammen flere ganger i uka på telefon. I helgen var det ingen telefonkontakt og det var på forhånd tydelig at kompisene gjennom mange år sammen i ØIF Arendal syntes kampen var spesiell. Det ble riktignok ikke så mange dueller mellom ØIF-veteran Paulsen og Elverums Vidovic i Terningen Arena i kveld. Vidovic satt mye på benken, der han så hans lagkompis Tobias Grøndahl gjøre vei i vellinga i første omgang.
– Vi er ikke skarpe nok, særlig i andre omgang. Vi sliter litt med å få kontroll på strekspillerne, sa kroaten til TV2 Sport.
Både Frederik Børm og Kristian Rammel så ut til å ha direktelinje til Mario Matics håndballhjerne utover i kampen. Relasjonene satt, men det hjalp ikke ettersom Elverum var et lite hakk mer kliniske foran mål.

Små detaljer
– Det er små detaljer, men vi vinner kampen og det er det viktigste, sa Vidovic videre til TV2-kommentator Harald Bredeli.
Og som seg hør og bør ønsket Paulsen et bedre herremåltid som kompenasjon for det sure tapet av sin gode kamerat.
– Han får i alle fall lage noe gode mat. Det er det minste han må klare i mørket her oppe i Elverum, avsluttet Paulsen overfor TV2 Sport.
Om det ble elg etter kampslutt vites ikke, men telefonkontakt mellom de gode håndballkompisene blir det okke som også neste uke.

Allerede torsdag kan ØIF Arendal revansjere kveldens tap, når Kolstad gjester Sparebanken Sør Amfi kommende torsdag. Da inviterer flere av klubbens trofaste sponsorer på et herremåltid av en gjenåpningskamp – med inviterte barn og unge på tribunen i Arendal. ØIF Arendal slo forøvrig Kolstad ut av cupen forrige lørdag.