– Surt! Vi hater å tape – ØIF Arendal

– Surt! Vi hater å tape

Det sa André Jørgensen Hofstøl til TV2 Sport etter han så spillerne kjempe heroisk i det knepne 34-32 tapet mot Elverum i kveld. Han mener det er lite som skal til før laget tar ytterligere steg opp.

André Jørgensen Hofstøl.

– Surt! Vi hater å tape, men vi er ikke skarpe nok i enkelte perioder. Vi kjemper det vi kan, men det står litt på ferdigheter og noen situasjoner. Alt i alt en god håndballkamp, oppsummerte ØIF-sjefen kveldens toppkamp og 34-32 tap mot Elverum.

Første tap
Dermed gikk ØIF Arendal på sitt første tap i årets Rema 1000-liga. Jørgensen Hofstøl og trenerkollega Luka Panza møtte til kampstart uten Lars H. Jakobsen og Jakob Lorentzen. Fra før er som kjent både Laurits Rannekleiv og Herman Thysted ute med skader. Det gjorde at Elverums brede tropp ble litt ekstra bred i kveldens toppoppgjør.
– Det er et par småting vi må bli litt bedre på, så er vi helt der oppe, sa Jørgensen Hofstøk til TV2 Sport etter å ha sett laget kjempe heroisk i Terningen Arena.
Dermed leder Elverum Rema 1000-ligaen sammen med Nærbø etter fem serierunder, begge med full pott. ØIF Arendal og Runar har begge 8 poeng.

ØIF Arendal kan revansjere kveldens tap allerede torsdag når Kolstad gjester Sparebanken Sør Amfi stappet full av barn og unge i den store gjenåpningskampen.