Gavmilde sponsorer gir barn og unge gratis gjenåpningsfest – håndballen skal hjem! – ØIF Arendal

Gavmilde sponsorer gir barn og unge gratis gjenåpningsfest – håndballen skal hjem!

Sparebanken Sør, Norac og ASKO går sammen om å by på gratis folke- og gjenåpningsfest for barn og unge til og med 16 år hjemme mot Kolstad i Sparebanken Sør Amfi torsdag 7. oktober.

BYR PÅ GJENÅPNINGSFEST: Fra venstre står Atle Lund(Norac), Sidsel Christiansen (Sparebanken Sør), Peder Syrdalen (Asko) og daglig leder i ØIF Arendal Bjørn-Gunnar Bruun Hansen. Sponsorene har kjøpt gjenåpningkampens billetter, noe som gir gratis inngang til barn og unge til og med 16 år. Foto: Thomas Skjeggedal Thorsen/Agderposten

– Nå skal hallen fylles til randen mot Kolstad neste torsdag. Dette har vi ventet på i altfor lang tid. Derfor er det ekstra hyggelig at disse flotte bedriftene sørger for en skikkelig gjenåpningsfest med gratisbilletter. Dette er til å bli glad av, smiler en festklar Bjørn-Gunnar Bruun Hansen i ØIF Arendal.
Spleiselaget klubbens solide støttespillere har sørget for, gjør det enkelt å få tak i billetter til oppgjøret mot Kolstad torsdag 7. oktober. Billettene kan hentes ut på nettsiden eller i klubbens app.
– Vi vil gi litt tilbake. Dette blir kjempebra, sier banksjef i Sparebanken Sør Sidsel Christiansen og Atle Lund i Norac til Agderposten i forbindelse med den glade nyheten.

En stund siden
Det begynner å bli en god stund siden storstua kunne ta inn så mange tilskuere man ville, uten hensyn til restriksjoner i forbindelse med pandemien. Fem dager før pandemien stengte ned Norge i fjor vinter, var det 1212 innomhus mot Nærbø. Frem til nå denne sesongen har maks antall publikummere vært henholdsvis 900(hjemlige turneringer) og 500 (e-cup).
– Vi håper dette rause tilbudet faller i smak for alle som spiller og elsker håndball. Alle vi som jobber hver eneste dag for å skape gode opplevelser, drømmer om en ny fest med full hall. Vi skal markere gjenåpningen med full hall. Det er målet vårt, sier Bruun Hansen videre.
– Og du lover selvsagt seier?
– Det må spillerne gjøre, svarer han muntert.

For ØIF Arendal kommer inn i oppgjøret med et mentalt forsprang etter NM-seieren mot nettopp Kolstad forrige lørdag. Der ble det dramatisk med blått kort til Kolstad-spiller Martin Kærgaard Pedersen, etter en ufin takling av ØIF Arendals Mario Matic.
– Det bruker alltid å bli dramatisk når to lag som dette møtes, men denne gang skal det være en ramme slik vi vil ha det når det er håndballfester i Sparebanken Sør Amfi, fortsetter en strålende fornøyd Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Skryter
ØIF Arendal har nesten naturstridig økt antall sponsorer i pandemien. Det borger godt for fremtiden.
– Pandemien har vist oss at ØIF Arendal er noe man hegner om. Sponsorene har hele veien gitt tydelige signaler om at de er med oss. Det sier litt om optimismen som råder i distriktet om dagen.

Med gratisbilletter til barn og unge tilgjengelig i app og nettsiden er det bare å konkludere: La håndballen komme hjem igjen!