RESTITUSJON I BASSENG: – Å, dette er fantastisk! SJEKK BILDENE! – ØIF Arendal

RESTITUSJON I BASSENG: – Å, dette er fantastisk! SJEKK BILDENE!

Når kampene gjøres unna tett som hagl, er restitusjonstrening i terapibassengene helsehuset S5 og Stoa Fysikalske Senter på Stoa et godt sted å være. Bare spør ØIF-spillerne!

Målvaktskollegene Ivan Eres og Kristijan Jurisic og resten av ØIF Arendals spillere benytter seg av terapibassengene på helsehuset S5 på Stoa i restitusjonsøyemed.

– Dette er deijlig, og spesielt ettersom kampprogrammet er tett og tøft om dagen, smiler ØIF Arendals forsvarsgeneral Frederik Børm mens han ikke bare plasker i vannet – men sammen med lagkameratene driver restitusjonstrening i terapibassengene.
-I perioder som spillerne er inne i nå, er det ekstremt viktig å drive god restitusjonstrening. Treningen etter kamp og ordinær håndballtrening består blant annet av bevegelsestrening i varmebasseng og kuldebasseng, forklarer medisinsk ansvarlig i ØIF Arendal Ron Astrup.
Han er som kjent også drivkraft for det nye helsehuset og ikke minst mangeårig daglig leder i Stoa Fysikalske Senter.

Muligheter
Terapibassengene ble nylig ble åpnet for bruk i behandling og for grupper som ønsker å leie terapibassengene. Det er også i helsehusets lokaler Astrup og hans kolleger følger opp spillerne i ØIF Arendal.
De to terapibassengene gjør at helsehuset kan tilby opptrening i basseng fra første dag etter skade eller operasjon. Løpemøller og sykler til bruk i vann er allerede på plass. Det er også investert i hev- og senk bunn. Bassengene gir også muligheter for gravide, barnehager, svømmekurs, pensjonister og for andre grupper som ønsker. Bassengene holder 34 grader.
– Det er bare å ta kontakt om du har en gruppe som ønsker å prøve ut tilbudet vårt, avslutter Ron Astrup.


.