Ligger under med tre etter fartsfylt omgang – ØIF Arendal

Ligger under med tre etter fartsfylt omgang

Selv om Sander L. Simonsen har vært sikker som banken ligger ØIF Arendal under med med tre mål etter en fartsfylt omgang i Terningen Arena. Følg andreomgang direkte på TV2 Sport 2!

Sander L. Simonsen har markert seg i første omgang borte mot Elverum. Her avbildet i 27-27 kampen hjemme mot PAUC for halvannen uke siden.

Kampen startet i et forrykende tempo og vertene ledet 6-4 etter åtte minutters spill. ØIF Arendal slet defensivt og fikk ikke i gang målvakt Kristijan Jurisic, men fremover fløt det bra i Terningen Arena. Etter 11 minutter sto det 8-6 på tavla. Da fikk Elverums Thomas Solstad utvisning etter å ha dratt med seg Frederik Børm inn i feltet på ulovlig vis. I det påfølgende angrepet kom kampens første målvaktsredning. Det sier det meste om innledningen på kampen, der lagenes antatte førstemålvakter Jurisic og Fries begge ble byttet ut. Men, redningene på begge sidene uteble likevel og dermed løp måltavla nærmest videre av seg selv uten stopp.

Elverum fikk tildelt fire straffekast før det var gått 16 minutter, men på den fjerde sto Ivan Eres i veien og noterte ØIF Arendals første redning i kampen. ØIF Arendal hadde innen 20 minutter fått tildelt tre straffekast. Elverum ledet 16-13 etter 24 minutter. Fire av målene ble signert Sondre Paulsen på straffekast. Da Jørg William Fiala Gjermundnes omsider fikk hamret inn sitt første mål for kvelden – og Kristijan Jurisic noterte seg sin første og andre redning for dagen minutter før omgangens slitt – ble det raskt litt mer tenning på banen. Elverum leder 19-16 til pause.

Sondre Paulsen er mestscorende for ØIF Arendal med fire mål etter halvspilt kamp, mens Elverums Tobias Grøndahl har satt inn syv, derav fire på straffe.

Andre omgang ser du direkte på TV2 Sport 2 fra klokken 21:20 ca.

ØIF Arendal spiller uten skadde Lars Jakobsen, Hermann Thysted, Laurits Rannekleiv og Jakob Lorentzen i oppgjøret.