FIALA: – Vi skal angripe fra start – ØIF Arendal

FIALA: – Vi skal angripe fra start

Landslagsaktuelle Jørg William Fiala Gjermundnes er krystallklar på eget lags forventninger til seg selv før kveldens toppoppgjør mot Elverum.

-Vi skal angripe fra start av. Vi skal være offensive i hodet og krige for hvert mål og ballerobring, sier en kampklar og revansjelysten Jørg William Fiala Gjermundnes til oifarendal.no.

Opp – og ned
Frem til tirsdagens kvalifiseringskamp til EHF European League, har det gått én vei for den unge bakspilleren fra Søm i Kristiansand. Da ble mørkt – både for ham og resten av spillerne i andre omgang borte mot det franske stjernegalleriet PAUC i Provence. Mandag avslørte for øvrig tidligere Elverum-trener og nåværende landslagstrener Christian Berge at ØIF Arendal-spilleren står på blokka hans over interessante spillere. Bakspilleren er klar på at Elverum er favoritter i kveldens oppgjør. Elverum hentet opp Zagrebs ledelse i 27-27 oppgjøret lagene mellom onsdag kveld.

Run, Jørg William! Run!
– Står vi godt bakover, slik at vi kan løpe inn noen enkle kontringsmål og spille vårt spill, vil det hjelpe oss veldig. Vi kan ikke kollapse slik vi gjorde på tirsdag. Det tapet har vi lært mye av, sier han åpenhjertig.
– Vi kommer til Elverum som underdogs, noe som passer oss fint. Vi er klare, melder og avslutter Fiala Gjermundnes som har satt inn 24 mål i de første fire kampene i Rema 1000 ligaen.
Det har også Alexandre Blonz arvtaker i Elverum, islandske Orri Freyr Thorkelsson gjort før kveldens kamp.

Kveldens toppkamp i Terningen Arena har avkast klokken 2030 og sendes på TV2 Sport.