TOPPOPPGJØR: – Vi skal vise oss fra en helt annen side mot Elverum – ØIF Arendal

TOPPOPPGJØR: – Vi skal vise oss fra en helt annen side mot Elverum

Det fastslår Krsitijan Jurisic, mannen mange mener er Rema 1000 ligaens beste målvakt om dagen. Men, seriefinale? Det er han ikke enig i.

Kristijan Jurisic har levert den ene toppkampen etter den andre så langt denne sesongen, men tirsdagens stortap og prestasjoner i Frankrike skal ikk gjenta seg, lover han. Her avbildet tidligere i sesongen.

– Det er ingen tvil om at vi ønsker å vise oss fra en helt annen side på søndag, både for vår egen del og alle supporterne som følger oss, sier Jurisic som har levert den ene solide kampen etter den andre så langt i sesongen.

Nedtur
Borte mot PAUC tirsdag kveld ble det som kjent bekmørkt. Etter pausen fungerte nær ingenting for ØIF-spillerne. Jurisic uttalte til oifarendal.no like etter kampslutt da at nå var det rett hjem for å trekke lærdom. ØIF Arendal har også noe annet enn tirsdagens kamp i Frankrike å revansjere. Elverum vant stort i Terningen Arena like før jul i fjor.
– Vi må først og fremst analysere hva som gikk galt nede i Frankrike og ta lærdom av de feilene vi gjorde der. Vi skal på ny opp mot sterk motstand. Det er alltid tøft borte mot et godt Elverum-lag. Samtidig er det slike kamper som er gøy. Vi skal gjøre alt vi kan for å stille best mulig forberedt. Vi skal vise oss fra en bedre side, gjentar og fastslår han videre.

Seriefinale?
Mens ØIF Arendal har en tung opplevelse inn i søndagens oppgjør, kommer Elverum inn i oppgjøret med uavgjort 27-27 borte mot Zagreb friskt i minne.
– Kan vi snakke om en seriefinale allerede nå?
– Jeg vil ikke si at det er en seriefinale helt ennå, men vinneren av søndagens kamp vil helt klart ha et forsprang inn i resten av sesongen, avslutter Jurisic om søndagens TV2 Sport-sendte kamp.

Toppgjøret i Terningen Arena søndag kveld har avkast klokken 2030.