FORSVARSGENERALEN KLAR: – Vi vet hvor vi vil og vet hva vi skal – ØIF Arendal

FORSVARSGENERALEN KLAR: – Vi vet hvor vi vil og vet hva vi skal

Det fastslår en kampklar forsvarsgeneral før kveldens stormatch og potensielle seriefinale borte mot Elverum.

– Det blir en stor oppgave for oss, men vi skal holde oss til de ting som vi er gode til. Alle må bidra og vi må spille som et lag. Det er oppskriften og veien frem, sier Frederik Børm og sikter til et kompakt forsvars- og målvaktsspill med påfølgende hurtig kontringssspill som viktig for å gi den regjerende seriemesteren en på tygga i Terningen Arena i kveld.

Skuffet
Vår danske bamse legger ikke skjul på at oppladningen til kveldens stor kamp kunne ha vært bedre for ham selv og ØIF Arendal.
– Vi er alle sammen skuffet etter tirsdagens kamp i Frankrike. Vi hadde regnet med bedre resultat, men vi fungerte ikke som lag. Vi hadde en drøm om å gå videre, men slik gikk det ikke. Mot Elverum må vi spille som et lag og det skal bli spennende å se hvordan vi står til hverandre, gjentar Børm som har levert solide prestasjoner etter det som ble betegnet som en oppsiktsvekkende overgang fra fransk til norsk håndball på forsommeren. Han har dannet forsvarsblokk både med landsmann Lars Jakobsen og kaptein Kristian Rammel – eller vært enerådende i forsvar når Olaf R. Hoffstad har lagt fremskutt.

Smårusk
Selv har Børm slitt med en lei lårhøne etter hjemmekampen mot PAUC tirsdag for halvannen uke siden. Han melder seg selv hundre prosent klar i kropp og hode før kveldens kamp – som garantert kommer til å servere drama, ekte mannetaklinger og vilje et toppoppgjør verdig.
– Kroppen har hatt det bedre, og jeg har kjempet litt den siste uka, men det har ingen betydning nå. Jeg er klar, fastslår Børm.
Han mener stemningen i troppen – som hans lagkompis Kristijan Jurisic for ei uke siden betegnet som den beste noen gang i hans perioder i ØIF Arendal – som ekstremt sterk.
– Det er lov å være skuffet etter kampen i Frankrike, men troppen takler dette veldig fint. Vi står sammen og atmosfæren er sterk. Vi vet hva vi skal og og hvor vi vil, avslutter Frederik Børm.

Det er holdninger vi liker. Og som kreves i kveld.

NB: Både vertskapet og ØIF Arendal er ubeseirede før kveldens stormatch.