Velkommen til oktoberfest fredag 22. oktober! – ØIF Arendal

Velkommen til oktoberfest fredag 22. oktober!

Fredag 22. oktober byr ØIF Arendal på ekte oktoberfest med musikk, egen grillbuffet fra mesterkokk Sigmund Rose, forfriskninger og alt som hører til for å skape ekte oktoberfest-stemning. Har du sikret deg billett?

– Det er med glede ØIF Arendal byr på oktoberfest igjen. Det lønner seg å være rask med å bestille billetter. Det er mange som endelig har mye de skal ta igjen nå, smiler arrangementssjef Per Carsten Michelsen som har lagt opp til fire hundre plasser innendørs i Sparebanken Sør Amfi fredag 22. oktober.

Meny ála oktober
Som seg hør og bør byr Michelsen og resten av oktoberfest-teamet på en skikkelig festpakke rett etter at ØIF Arendal-spillerne forhåpentligvis har gjennomført en festlig kampopplevelse mot Fjellhammer i Sparebanken Sør Amfi. Rett etter kampslutt åpnes dørene inn til oktoberfest-området nede i den ene delen av turnhallen.
– Johnny «JohnnyBoy» Sandåker spiller frem ekte oktoberfest-følelse. Grillbuffeten sørger Sigmund Rose for og det blir selvsagt forfriskninger og alt annet som hører en skikkelig oktoberfest til, smiler Per Carsten Michelsen.

Endelig!
Michelsen sier tidligere suksesser med samme konsept har falt i smak. Sosial moro med en utvidet håndballfamilie og ØIF Arendals mange samarbeidspartnere kan bare gå bra.
– Spillerne sørger for fest på banen, og vi sørger for fest på kvelden. Dette blir en skikkelig kick-start på gjenåpningen og ingenting kan måle seg med en skikkelig oktoberfest i oktober, avslutter en festklar Per Carsten Michelsen.
 
For inngang, musikk, buss til byen når dørene stenger klokken 23:00/23:30, nevnte Sigmund Roses grillbuffé og to enheter drikke selges samlet for 495,- kroner billetten. Billetter til oktoberfesten kjøper du i appen eller her på nettsiden.

PS: Kampbillett til ØIF Arendal – Fjellhammer kjøpes separat.