(TV): Rystende scener i svensk håndball – ØIF Arendal

(TV): Rystende scener i svensk håndball

Lokalderbyet mellom de to svenske klubbene Rimbo og Skånela endte i skandale.

SJEKK DE RYSTENDE SCENENE I SNUTTEN NEDERST I ARTIKKELEN.

Selve kampen mellom de to rivalene endte uavgjort 35-35 i Vikingahallen, men det var etter full tid det tok virkelig av i den svenske nivå-2 kampen hos søta bror. I slutsekunderna utlignet Skånelas Rickard Åkerman till 35–35, men gikk samtidig ned for telling, ifølge svenske Aftonbladet. Deretter gikk Rimbos Endrit Abdullahi frem til Åkerman, før Skånelas Simon Lindberg nærmest kom flygende inn fra en annen del av banen og knuffet Abdullah. Da kom begge lags lagkamerater til hverandres unnsetning, før lagene fikk roet seg ned, i følge rapportene fra Aftonbladet.
Skånelas styreleder Peter Stackeryd var naturlig nok lite fornøyd, skal vi tro den svenske avisen:
– Det som hendte på slutten hører ikke hjemme i en håndballhall – eller på en fotballbane eller i hockeyarena heller for den saks skyld. Barn og familier har ikke behov for å se det her, sier han til Aftonbladet.

Hva som blir konsekvensene etter scenene etter kampslutt er ennå ikke klart, men det vil neppe overraske noen om det blir etterspill. Videosnutten som viser det hele, har gått viralt sosiale medier siden i går kveld. Her ser du hvorfor kampen vil bli husket for alt annet enn det sportslige: