KAMPDAG: – Dette er en litt skummel kamp – ØIF Arendal

KAMPDAG: – Dette er en litt skummel kamp

Det mener André Jørgensen Hofstøl før kveldens folkefest og Rema 1000-liga kamp hjemme mot Kolstadsom aldri har tatt poeng i Sparebanken Sør Amfi.

– En litt skummel kamp for vår del. Vi må gjøre en mental jobb etter at vi vant forholdsvis lett i Trondheim sist. Det er nok av eksempler på lag som har vunnet greit, for deretter å tape mot samme lag kort tid etter. Vi er favoritter, men det blir ingen enkel kamp, sier Jørgensen Hofstøl som også gleder seg stort til endelig å fylle hallen igjen.

Energi
Han trekker frem at trønderne har vist gode takter mot henholdsvis Runar (34-27) og leverte en sterk andreomgang og 36-25 seier hjemme mot Fjellhammer i helgen.
– Det viser at vi må være på tå hev. Kolstad kommer med alt de har og vil selvfølgelig lage trøbbel for oss, sier han om klubben det verserer en haug av rykter rundt knyttet til signeringer av den ene stjernespilleren etter den andre.
Dog, i kveld møter ØIF Arendal samme lag som man slo 30-28 i 4.runde i NM for drøye to uker siden i Trondheim.

Kolstads danske playmaker Rasmus Carlsen er etter sigende tilbake på banen, men spiller høyst sannsynlig bare forsvar for trønderne. Jørgensen Hofstøl har markert spesielt én spiller hos kveldens gjester som viktig å stoppe.
– Vi må ha høyde i forsvarsspillet mot Lyse (red.anm: Simen). I angrep må vi bli skarpere, slik at vi får satt ballen i mål. Vi må også ha i gang målvaktsspillet fra start av. Den planen må fungere for å vinne. Samtidig gleder jeg meg stort til at publikum igjen kan gi oss det lille ekstra fra tribunen. Et stort publikum gir automatisk et høyere tenningsnivå, avslutter André Jørgensen Hofstøl.

Norac, Sparebanken Sør og ASKO har gått sammen om å sponse gratisbilletter til barn og unge til og med 16 år. Billettne kan hentes ut i ØIF-appen eller her på hjemmesiden.

Dagens kamp starter klokken 18:30 i Sparebanken Sør Amfi.