Slik følger du kveldens returkamp mot PAUC – ØIF Arendal

Slik følger du kveldens returkamp mot PAUC

Vår mann i Provence, Per Carsten Michelsen, jobber på spreng for å produsere kveldens kamp i Frankrike på våre Facebook-sider. Utfordrende internettforhold gjør det krevende.

Hvem er både dyktige og har flaks i kveldens avgjørende returkamp i Frankrike?

Oppdraget er enkelt, dog så vanskelig: ØIF Arendal må spille uavgjort og score minst 28 mål, eller vinne borte mot PAUC i sør-Frankrike i kveld. Vinneren av dobbeltoppgjøret går videre til gruppespillet i EHF European League.

Den franske arrangøren produserer ikke dagens kamp for ordinær tv eller streaming, men vår arrangementssjef Per Carsten Michelsen jobber i formiddag på spreng for å produsere kampen på våre Facebook-sider. Michelsen opplyser til oifarendal.no tirsdag morgen at internettlinjene i den franske storstua er ustabile, noe som skaper krevende produksjonsforhold.
– I går var ikke forholdene på vårt side, men vi jobber med saken utover dagen. Om vi får dette til, blir kampen sendt på våre FB-sider, sier Michelsen som høstet mye skryt for måten han produserte bilder fra kampen mot Gornik Zabrze i Polen i august.

Dog, om Per Carsten Michelsen og hans team gir tommel opp for live-sending i kveldens kamp, vil altså denne overføres på ØIF Arendals Facebook-side.

Kampen kan uansett følges via EHF sin livefeed her: https://ticker.ehf.eu/v2/202211020902016

Du kan også følge kampen via ordinære oppdateringer på vår FB-side og Instagram-side, som blir oppdatert med resultatservice gjennom oppgjøret av våre eminente mann Noah Hansen Klock.

Kampen starter klokken 18:45 i Arena Du Pays D´Aix.