Nok en spiller runder 100 kamper – ØIF Arendal

Nok en spiller runder 100 kamper

Kristijan Jurisic spilte sin 100. kamp mot Kolstad. Mot Pauc er det en annen som runder 100 kamper for ØIF Arendal.

Olaf R. Hoffstad spiller sin kamp nr. 100 for ØIF Arendal mot PAUC i Frankrike i kveld. Her gratuleres han av lagkompis Magnus Søndenå etter seieren mot Sandefjord.

Det blir nesten ikke – om man ser bort fra våre hjemlige håndballfester i Sparebanken Sør Amfi, bedre rammer for kveldens jubileum for Olaf R. Hoffstad. I PAUC sin franske storstue med plass til 6000 tilskuere spiller han sin kamp nummer 100 i ØIF-drakta.
– Først og fremst er det moro og få 100 kamper for ØIF Arendal, sier tirsdagens jubilant.

Smarte
Om Sandefjord-mannens jubileumskamp også skal bli en jubelkamp, må ikke bare venstrekanten være smart i alt han foretar seg i sør-Frankrike.
– Vi må spille på det vi er gode på, være smarte i alt vi gjør. Da kan det bli spennende, mener Hoffstad som har satt inn 13 mål i Rema 1000 ligaen så langt denne sesongen. Mot PAUC sist tirsdag satt han seks mål.
Om det blir et historisk avansement til gruppespillet i EHF European League i kveld, vil nok en slik bragd føye seg pent inn i rekka hva sportslige og andre høydepunkter angår.

– Ellers er europacup-spill generelt fine høydepunkter. Frankrike-kampen sist (red.anm: borte mot Nantes høsten 2019) og kampene i Tyrkia (red.anm: samme sesong) er høydepunkter i løpet av min tid i ØIF Arendal så langt, sier han.
I Nantes var det først og fremst prestasjonen man da skrev hjem om, mens den ene turen til Tyrkia har blitt et høydepunkt husket for alt annet enn det som skjedde på parketten. Avføring, urin og stank i garderoben satt sine spor også i vår kantspillers minne.

God stemning
Det ble ikke mange timene hjemme i Arendal etter Kolstad-seieren lørdag. ØIF Arendal reiste direkte til Værnes etter kampen, før man via Oslo fløy til Kjevik og videre i buss til Arendal. Klokken fire natt til mandag var det ut på tur igjen. I følge Hoffstad er ikke stemningen preget av mange kamper og antall timer på reisefot. Snarere tvert om, og de mange seierne gjør antakelgi ikke stemningen dårligere.

– Stemningen er veldig bra. Det hjelper alltid på humøret å vinne kamper. Kroppene er også godt intakt, avslutter Olaf R. Hoffstad.
Og kanskje stemningen blir enda hyggeligere i kveld? Det ville i alle fall vært en 100-kampsjubilant verdig.

Kveldens kamp kastes i gang klokken 18:45 i Aix-en-Provence, Frankrike. Den første kampen endte som kjent 27-27, noe som betyr at ØIF Arendal går videre med uavgjort såfremt Hoffstad & co scorer flere enn 27 mål – eller om man helt enkelt vinner kveldens oppgjør.