Hoffstad gir egen hovmester skryt – ØIF Arendal

Hoffstad gir egen hovmester skryt

Det sier kantspiller Olaf R. Hoffstad etter kveldens nervepirrende affære og uavgjort 27-27 mot de franske OL, VM og EM-mesterne i PAUC. Vestfoldingen derimot, skryter stort av lagets egen hovmester.

Olaf R. Hoffstas satt inn seks scoringer i 27-27 oppgjøret mot det franske stjernegalleriet PAUC i kveld.

-Først og fremst er jeg litt irritert over et par situasjoner. Vi skulle ha satt minst ett skudd til. Da hadde kvelden blitt enda mer morsom og utgangspunktet for avansement enda bedre, mener Hoffstad.

Hovmester!
Hoffstad spilte en solid – om ikke den beste så langt for hans vedkommende – denne sesongen. Seks mål ble fasiten.
– Etter første omgang burde vi ha ledet mer. Vi møter et bra lag, men dette viser det vi hele tiden har sagt; kampen skal spilles først. Det er slike kamper og kvelder vi trener og spiller for. Derfor er det ekstra gøy at vi får vist oss frem med noe av det beste vi har, men vi har enda mer på lager. Det må vi få ut nede i Frankrike til uka. Dette er ikke umulig, mener han og sikter til avansement og en enda mer travel høst om det blir gruppespill i EHF European League.
Hoffstad fikk servert den ene pasningen etter den andre fra medspillerne sine og især playmaker Mario Matic.

Playmaker Mario Matic får skryt av Olaf R. Hoffstad etter kveldens kamp i Sparebanken Sør Amfi. Matic scoret to mål, og var nest sist på ballen en rekke ganger.

Serverer
– Veldig gøy at Mario endelig har tatt steget ut fra skyggen. Det er nesten litt synd at han måtte vente så lenge før alle ser hvor god han er. Det er gøy å spille håndball når han serverer den ene pasningen etter den andre – og styrer spillet vårt så tydelig og solid som han gjør idag, skryter Hoffstad.

-Ikke så gøy kanskje
Forsvarskjempe og kaptein Kristian Rammel var også delvis fornøyd etter kveldens kamp.
– Det er noen situasjoner der jeg fortsatt er litt irritert over, men det får vi ikke gjort noe med nå. Det får vi ta igjen nede i Frankrike til tirsdag, smiler Rammel som spilte en god kamp i forsvaret.
Han mener franskmennene muligens var litt arrogante og kanskje ikke likte det norske høstmørket en sen septemberkveld.
– Det virket ikke slik, men vi gjorde alt vi kunne for å få kampen inn i vårt spor. De har noen solide biffer, som blir enda mer vanskelige å få has på på deres hjemmebane, sier han og sikter til håndballoksen William Accambray – som spilte seg stort opp i løpet av kampen.

Håndballoksen
Den merritterte bakspilleren endte med seks scoringer og var svært delaktig i å at PAUC snudde kampen etter hvilen. Det holdt likevel ikke helt inn for forhåndsfavorittene som på forhånd hadde lav oss på seier i de fleste bettingselskapene.
– Synd at vi ikke vant, men lagmoralen er veldig, veldig sterk. De virket ukomfortable da vi fikk opp tempoet og ga dem match. Utgangspunktet for avansement er bra, mener trener Luka Panza.

William Accambray viste delvis hvorfor han har vunnet det meste en håndballspiller kan i kveldens kamp. Franskmannen scoret seks mål.