BEST PÅ BØRS IGJEN: – Klassespill av Jurisic – ØIF Arendal

BEST PÅ BØRS IGJEN: – Klassespill av Jurisic

Kristijan Jurisic ble nok engang kåret til banens beste spiller denne sesongen av oifarendal.no sin egen jury.

Kristijan Jurisic reddet annen hvert skudd i første omgang mot PAUC i kveld.

Keeper Kristijan Jurisic viste klasse da ØIF Arendal spilte uavgjort 27-27 mot PAUC i kvaliken for EHF European Leauge. Nå lever fortsatt håpet om gruppespill, og ØIF-keeperen blir utvilsomt en viktig brikke i heksegryta i Syd-Frankrike når PAUC tar imot ØIF Arendal tirsdag 28. september. Men det var flere som leverte – både Mario Matic, William Fiala Germundnes, keeper Ivan Eres, Sondre Paulsen og Olaf Richter Hoffstad viser at de er fullt på høyde med franske stjerner.

Keeper Kristijan Jurisic var strålende, spesielt i første omgang. Da hadde han en redningsprosent på 50 – og var direkte årsak til at ØIF ledet 17-15 til pause. Jurisic blir belønnet med 5 poeng på ØIF Arendals egen spillerbørs.

Han ble tett fulgt av Mario Matic som får 3 poeng på spillerbørsen. Mario leverer assist etter assist, og spiller de andre gode.

Jørg William Fiala Gjermundnes fortsetter å dunke inn mål både fra distanse og via gjennombrudd. 7 mål ble det denne gang – og 2 poeng på børsen.

Fiala delte toppscorer-tittelen med Sondre Paulsen som satte alle sine syv straffer. Sondre får 1 poeng på børsen i sterk konkurranse med Olaf Richter Hoffstad.

Det gis alltid 5 poeng for beste ØIF-spiller, 3 poeng til nest beste, 2 poeng for nummer tre og 1 poeng til nummer fire. Juryen i kampen mot franske PAUC besto av Helge Nilsen, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.