Nye bomber lå lenge i luften, men storfavoritter reddet seg på slutten – ØIF Arendal

Nye bomber lå lenge i luften, men storfavoritter reddet seg på slutten

I kveld lå det lenge to nye bomber i lufta i Rema 1000-ligaen, men to storfavoritter reddet skinnet på slutten. Vi gir deg full oversikt over kveldens kamper.

Det som skulle ha vært en grei arbeidsseier for Nærbø hjemme mot Tønsberg Nøtterøy ble en spennende affære. Nærbø tok oppskriftsmessig ledelsen i Nye Loen, men midtveis i den andre omgangen frekket Robert Hedins mannskap seg og ledet 27-25. Nærbø tok tak i situasjonen, snudde kampbildet og reddet seg inn med og vant 36-33.
Tord Haugseng ble toppscorer for jærbuene med seks mål, mens Nøtterøys Amadeus Hedin satt inn 11.

I Oslo viste Fjellhammer at den oppsiktsvekkende seieren mot Drammen i andre serierunde ikke var et blaff. Mot forhåndsfavoritt Bækkelaget ledet Fjellhammer og Alexander Mitrovic (6 mål) 23-20 tjue minutter før full tid. Bækkelaget, anført av Emil Sundal (7 mål) og Trym K. Johnsen (6 mål) klarte derimot å snu kampen og vant til slutt 32-30.

Kristiansand gikk på nok et stortap, denne gangen mot Drammen i Drammen. Kristian Kjellings menn ga seg ikke før det sto 36-20 på tavla i Drammenshallen. Hermann Vildalen satt inn ni mål, derav fire på straffe, mot gamle lagkamerater. Kristiansands svenske veteran, Victor Skillhammar satt inn fem mål for Kristiansand.

ØIF Arendal (se egne saker) vant 29-25 mot Sandefjord. Her ble Magnus Søndenå toppscorer med syv mål.

ØIF Arendal, Elverum, Nærbø, Bækkelaget og Runar Sandefjord har alle full pott etter tre kamper.