BØRM: – Vi satt oss i respekt fra starten av – ØIF Arendal

BØRM: – Vi satt oss i respekt fra starten av

Forsvarsgeneral Frederik Børm var en fornøyd herremann etter ti-målseieren mot Gornik Zabrze søndag.

Frederik Børm (t.v) og en av debutantene i europacup-sammenheng, Fredrik U. Venemyr, i garderoben etter 29-19 mot Gornik Zabrze søndag.

– Det var mange spørsmålstegn før kampen: Hvor bra ville vi stå mot polakkene? Hvor tente ville vi være? sier Frederik Børm til oifarendal.no.

Svar på tiltale
Forsvarsgeneralen sydde sammen en solid forsvarsmur foran en strålende og opplagt Kristijan Jurisic. Det sto 2-8 på måltavla etter elleve minutter. Det var et forsprang det polske vertskapet ikke maktet å svare på.
– Jeg synes hele laget var med på å skape en god energi, som vi sammen brukte til å sette oss i respekt fra starten av. Det var deilig å spille europacup igjen, sier en fornøyd Børm.
Dansken, som ble hentet til ØIF Arendal fra den franske toppserieklubben Istres Provence på forsommeren, scoret også tre ganger fra sin strekposisjon.
– Det var også deilig å kunne reise ned hit og spille en så bra kamp som vi faktisk gjorde i dag, avslutter Børm – som for øvrig har hatt ansvaret for ØIF Arendals offisielle Instagram-konto siden torsdag.

Børm og ØIF Arendal flyr hjem til Norge i morgen mandag, før det blir trening og taktikkmøte tirsdag før onsdagens seriepremiere mot Kristiansand Topphåndball i Rema 1000-ligaen onsdag klokken 1830 i Sparebanken Sør Amfi. Søndag venter Gornik Zabrze i returoppgjøret, som spilles i Sparebanken Sør Amfi.