Vant 29-19: Storspilte med 45% i redningsprosent – likevel ikke helt fornøyd… – ØIF Arendal

Vant 29-19: Storspilte med 45% i redningsprosent – likevel ikke helt fornøyd…

Kristijan Jurisic ble kåret til beste spiller mot polske Gornik Zabrze. Han ser likevel forbedringspotensial i eget spill før onsdagens seriepremiere mot Kristiansand – og neste søndags returkamp på hjemmebane mot det polske topplaget.

Kristijan Jurisic storspilte mot Gornik Zabrze

– Veldig deilig å sitte igjen med et så godt utgangspunkt. Vi følger kampplanen til punkt og prikke, sier Kristijan Jurisic til oifarendal.no etter at Gornik Zabrze ble slått 29-19 i Polen i den første kampen i 2.runde i kvalifiseringen til EHF European League søndag kveld.

Bra, men…
Jurisic var det som ofte omtales som enorm i håndballsammenheng før pause. Etter hvilen overlot han roret til kollega Ivan Eres.
– For egen del var det en god dag på jobben, men dessverre var det et par tekniske feil jeg kunne ha vært foruten. Alt i alt en god kamp med et par ting som kan bli bedre til neste kamp, sier en selvransakende Kristijan Jurisic.
I de offisielle tallene står Jurisic med en assist.
– Det var langt flere assists enn det fra min side, avslutter en storfornøyd Jurisic fra Zabrze i sør-Polen.

Men, statistikk er statistikk – og det viktigste er at tallet er 45%! I redningsprosent.