Skarpnes Invitational: – Jeg forventer mer enn å vinne – ØIF Arendal
André Jørgensen Hofstøl

Skarpnes Invitational: – Jeg forventer mer enn å vinne

Det sier en krystallklar André Jørgensen Hofstøl før morgendagens første hjemmekamp i Sparebanken Sør Amfi siden desember i fjor. Han har tre punkter på sin kravlista som skal innfris gjennom helga.

Forsvarsgeneral Frederik Børm og André Jørgensen Hofstøl i samtale.

– Jeg forventer mer enn å bare vinne både mot Viking og Fold. Derfor har vi sammen funnet frem til tre parametere vi skal måle oss selv mot, sier Jørgensen Hofstøl.

Tre faktorer
Det er få som bør virke overrasket når parameterne er antall scorede mål, antall innslupne og ikke minst tekniske feil. For mot antatt svakere motstand er fella åpenbar – den klassiske undervurderingen.
– Nettopp derfor har vi brukt litt tid til å snakke sammen om dette. Vi skal bruke helgens kamper til å være til stede i alt vi gjør. Jeg forventer fremgang, kvalitet og at vi viser frem at vi har tatt steg de siste ukene. Jeg forventer mer enn to seirer, sier han videre.

Usikre kort
Klubbens hovedtrener melder om en god treningsuke, selv etter forrige ukes treningsleir og tre treningskamper i Vestfold og Sverige.
– Vi er tidlig i august, men selv om vi sliter med litt skader, ser det ut til at spillerne responderer greit på det fysiske, sier hanvidere.
Lars Jakobsen blir trolig klar til fredagens match etter overtråkket mot GUIF Eskilstuna forrige fredag. Det er høyst usikkert om Jørg William Fiala Gjermundnes kommer til å spille i helgen grunnet ryggproblematikk.
– Jeg håper han blir klar, men vi tar ingen sjanser, sier Jørgensen Hofstøl.
Kristian Rammel trener med laget uten kontakt i spillsekvenser. Helgens turnering kommer for tidlig for hans del, mens Herman Thysted, Laurits Rannekleiv og Sander L. Simonsen alle er ute i lengre tid.

Viking Stavanger står klare fredag klokken 1930 i Sparebanken Sør Amfi, mens Fold HK står klare 1630 lørdag ettermiddag. Viking Stavanger rykket ned fra Rema 1000-ligaen sist sesong. De to 1.divisjonslagene møtes imidlertid lørdag klokken 12.