– Alle skal få svar! – ØIF Arendal

– Alle skal få svar!

Innboksen til arrangementssjef Per Carsten Michelsen har gått varm, etter at han onsdag henvendte seg til potensielle europacupverter, som både kan polsk og norsk. Han lover at alle som har sendt e-post skal få svar!

ØIF Arendals arrangementsansvarlig Per Carsten Michelsen er strålende fornøyd med responsen etter at han onsdag henvendte seg til potensielle europacup-verter som behersker både polsk og norsk.

– Overveldende! Veldig hyggelig og et solid tegn på at nå vil folk ut av hus og heim for å bidra. Jeg har fått mange gode kandidater som kan ta på seg dette vervet, når Gornik Zabrze gjester oss første helga i september, sier en fornøyd arrangementssjef Per Carsten Michelsen.
– Det er nesten litt synd at vi ikke har behov for alle til dette oppdraget, men skikkelig gledelig, sier han videre.

Tid
Michelsen har fått så mange henvendelser og tips på e-post om potensielle europacup-verter at han ønsker å berolige alle som har sendt ham e-post.
– Alle skal få svar, men jeg hadde ikke trodd det var så mange som ønsker å bidra litt ekstra. Jeg sikter på at alle skal få svar i løpet av uka, avslutter Per Carsten Michelsen – eller PC – som han ofte omtales som.

Polske Gornik Zabrze er ØIF Arendals motstander i kvalifisering til EHF European League. Første oppgjør går i Polen siste helga i august, før returoppgjøret spilles 5. september i Sparebanken Sør Amfi.