Skarpnes Invitational 2022: – Bjerringbro-Silkeborg har bekreftet at de kommer neste år – ØIF Arendal
Bjørn-Gunnar Bruun Hansen

Skarpnes Invitational 2022: – Bjerringbro-Silkeborg har bekreftet at de kommer neste år

Danske Bjerringbro-Silkeborg bekreftet i går kveld at de kommer til Arendal i 2022. SC Magdeburg bekreftet sin ankomst neste år allerede tirsdag formiddag. Det gleder daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Bjørn-Gunnar Bruun Hansen bekrefter at Bjerringbro-Silkeborg og Magdeburg kommer til Arendal i 2022. Tirsdag ble det kjent at de to nevnte lagene pluss Aalborg ikke kommer til det skulle ha vært årets utgave av Skarpnes Invitational.

– Det betyr at det som skulle ha vært to av årets tre motstandere har bekreftet at de kommer i 2022. Det betyr at det er en ledig plass til. Vi håper selvsagt at Aalborg blir den siste brikken i 2022-utgaven av Skarpnes Invitational, men det er for tidlig å si noe om nå, sier en noe mer fornøyd daglig leder i ØIF Arendal, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen i dag enn tilfellet var i går og mandag.

Måtte trekke seg
I går kom som kjent nyheten om at Aalborg og Bjerringbro-Silkeborg ikke får dispensasjon fra covid-reglementet, noe som utløste at lagene er tvunget til å bli hjemme i Danmark neste helg. Det betyr at årets Skarpnes Invitational ikke blir arrangert i planlagt utgave, men daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen og resten av klubbens administrasjon og frivillige kan nå begynne å planlegge 2022-utgaven med visshet om at Bjerringbro-Silkeborg og SC Magdeburg kommer til Arendal. Da er håpet at verden igjen er normal og lite preget av corona-restriksjoner.

Fast innslag
Han legger ikke skjul på at mandag og tirsdag ble to tøffe dager for alle som har arbeidet med å skape en internasjonal toppturnering i oppkjøringen. Derfor er det en langt mer fornøyd klubbsjef som kan meddele at Bjerringbro-Silkeborg i likhet med SC Magdeburg har bekreftet at de kommer i august neste år.
– Dette gir oss en helt annen ro og tro på at vi har truffet med et godt konsept, når både Bjerringbro-Silkeborg og SC Magdeburg allerede har bekreftet at de stiller på ny. Vår intensjon er å gjøre Skarpnes Invitational til en årlig eliteturnering av internasjonal format, sier han.

Bruun Hansen opplyste i går at Nærbø kan bli motstander i en eller to kamper i mini-variant av Skarpnes Invitational neste helg, men at ingenting foreløpig er helt spikret.

ØIF Arendal spiller for øvrig sin første treningskamp i oppkjøringen borte mot Kenny Ekmans Herkules i kveld.