Sander ute med nesebrudd – ØIF Arendal

Sander ute med nesebrudd

Under formiddagens trening pådro Sander L. Simonsen seg nesebrudd. Det er foreløpig uvisst hvor lenge vår høyrekant er ute. Talentet Sverre Asser erstatter Simonsen, når ØIF-gutta drar på treningsleir og eliteturnering den neste uka.

– Jeg skulle ta en brøyt og fikk en albue i nesa. Det er konsttatert brudd i nesa. Et skikkelig uhell, melder skadefuglen til oifarendal.no.

Sander Simonsen brakk nesa på fredagens trening.

Smertestillende
Simonsen ble raskt sjekket av lege, med konstatert et solid brudd. Frem til hevelsen går kraftig ned, må Saltrød-mannen belage seg på noen dager i ro før legene kan se videre på bruddet.
– Nå har jeg fått en del smertestillende, ligger i ro og skal etter planen til sjekk på sykehuset til uka. Derfor er det vanskelig å si noe som helst om hvor lang tid dette tar før jeg er tilbake på parketten, sier Sander L. Simonsen til oifarendal.no.

Ser internt
Når både Laurits Rannekleiv og Herman Thysted er ute med skader og rehabilitering, kom ikke skaden beleilig. Kristian Rammel har også slitt med ryggproblemer, men ventes smått i gang igjen utover den kommende uka.
– I en ideell verden skulle hele troppen ha vært skadefri, men slikt skjer i dette gamet. Nå må noen andre stå frem, sier Andre Jørgensen Hofstøl.
Jørgensen Hofstøl har siden han ble ansatt hatt jevnlig dialog med rekrutt-trener Kjetil Øygarden.

– Når vi får flere skader på en og samme tid, er det naturlig å se i egne rekker først. Det er et godt nivå og flere sultne spillere i rekruttgruppa. Derfor ser vi først dit for å se hva vi kan få til. Det viktigste er at vi har godt med folk i det daglige treningsarbeidet. I første omgang blir Sverre Asser med på treningsleiren til uka, sier han videre.
Asser har over lengre tid vært en del av samarbeidet mellom rekruttlaget og elitegruppa.
– Den første ordentlige uka har vært bra. Nå får vi håpe på noen gode svar når Sander skal undersøkes til uka, avslutter Hofstøl Jørgensen.

Vi oppdaterer når vi vet mer!