STRAT: – Målvaktene ser bra ut – ØIF Arendal
Ivan Eres og Kristijan Jurisic. Bildet er tatt på trening 29.7.2021

STRAT: – Målvaktene ser bra ut

Målvakt-trener Åsmund Strat er fornøyd med elevene sine etter den første uka med trening i hall. Det ser bra ut, konstaterer han.

Ivan Eres (t.v) og Kristijan Jurisic utgjør sammen med Oliver Trondal målvaktsteamet. Målvakt-trener Åsmund Strat kan melde om at det hele ser lovende ut.

– Det ser bra ut, men det tar nok lenger tid før det setter seg ordentlig. Vi er tidlig i oppkjøringen og målvaktene skal finne sin rolle i teamet, sier vår tidligere målvakt og nåværende målvakt-trener Åsmund Strat til oifarendal.no.

Kristijan Jurisic leverte en solid høstsesong forrige sesong, før han gjorde en god figur for den franske 2.divisjonsklubben Nancy – som endte med opprykk til den franske toppdivisjonen på forsommeren.
Kroatiske Ivan Eres ankom Arendal fra Tyskland for halvannen uke siden, og har allerede vist hva som bor i ham på trening. Talentet Oliver Trondal er den tredje målvakten i teamet.

– Vi jobber hele tiden med å utviklingspotensialet deres, skape bedre dynamikk og relasjoner dem mellom. Nå har vi vært i gang i en ukes tid, men det ser foreløpig bra ut på trening, kan Åsmund Strat melde fra parketten.

Og det liker vi å høre!