Kristijan er en av tre nordmenn i fransk opprykksdrama – ØIF Arendal
Kristijan Jurisic som feirer en fantatisk redning...

Kristijan er en av tre nordmenn i fransk opprykksdrama

Selv tror han Nancy kan gå hele veien når opprykksspillets Final 4 avgjør hvilke lag som rykker opp.

Kristijan Jurisic som feirer en fantatisk redning høsten 2020.

Kristijan Jurisic avslutter eventyret i Nancy i helgen, men før han vender hjem til ØIF Arendal håper han på opprykksjubel i helgens Final 4. Det gjør også to andre nordmenn i Frankrike.
– Jeg vil nok si at det er helt åpent. Ser man på oddsen, er nok Pontault favoritter, men det er litt cupfølelse over turneringen. Alt kan skje, sier han den midlertidige Nancy-målvakten på telefon fra Frankrike.

Semifinale
Jurisic’ Nancy møter som nevnt Pontault i lørdagens semifinale. I den andre semifinalen møtes seriemester Saran norskeklubben Cherbourg. Cherbourg har de tidligere Elverumsspillerne Jonas Burud og Håkon Ekren i troppen. Kristian K. Ørsted (også han med flere års spill i Elverum) er også i Cherbourg. Finalen spilles søndag med opprykksbilletter til vinnerlaget.
– Det er nok ingen lett oppgave som venter oss. Å gå hele veien blir ingen lett oppgave, men jeg har tro på at vi kan klare å prestere bra hele veien.

Nancy tok seg videre til opprykksfinalene – Final 4 – på målforskjell over to kamper mot Dijon.

Nancy møtte for øvrig dagens semifinalemotstander Pontault i seriespillet i desember og vant knepent 29-28 på utebane. I returoppgjøret i april ble Pontault for sterke for Nancy – uten Jurisic i troppen – og vant 33-26.