Behersker du både polsk og norsk? Da vil Per Carsten gjerne høre fra deg! – ØIF Arendal

Behersker du både polsk og norsk? Da vil Per Carsten gjerne høre fra deg!

Helgen 3.-5. september får ØIF Arendal besøk av den polske toppklubben Gornik Zabrze i kvalifiseringen til EHF European League. Behersker du polsk og norsk? Da vil vi gjerne ha din hjelp denne helga! Kjenner du noen?

Arrangementssjef Per Carsten Michelsen søker 1-2 personer som kan hjelpe våre polske motstandere helgen 3-.5 september.

– For at våre polske motstandere skal få en så fin opplevelse som mulig, behøver vi hjelp fra 1-2 personer som behersker polsk og norsk. Det er en veldig hyggelig oppgave for den eller de som har lyst til å være en guide denne helgen, sier arrangementssjef Per Carsten Michelsen.

ØIF Arendal vs. Gornik Zabrze spilles søndag 5.9 klokken 1700 i Sparebanken Sør Amfi.
– Vi stiller selvsagt med kampbilletter til familien som står bak verten, sier han.
Det er ennå usikkert om det polske laget lander i Norge fredag eller lørdag, men den tiltenkte oppgaven blir å følge våre gjester fra de lander i Norge, gjennom helgen og frem til de igjen sitter på flyet på vei hjem.
– Det er bare å ta kontakt med meg på e-post – per@oifarendal.no, så tar jeg kontakt, forklarer Michelsen.
Klubbens arrangementssjef sier videre at ØIF Arendal har god erfaring med slike – og ikke minst fornøyde – verter når klubben får besøk av europeiske lag. Tilbakemeldingene fra klubbens tidligere motstandere i ulike europacuper har også bemerket hyggelige verter og et fint opphold i Norge.
– Mange synes dette er trivelig, man stifter nye bekjentskaper og man bidrar ikke minst til en flott opplevelse og ramme for våre gjester denne helga, avslutter Per Carsten Michelsen.

Slik tar du kontakt med Per Carsten Michelsen:
E-post: per@oifarendal.no