Skarpnes Invitational: Viking Stavanger og Fold HK gjester Arendal neste helg – ØIF Arendal

Skarpnes Invitational: Viking Stavanger og Fold HK gjester Arendal neste helg

Det bekrefter turneringsansvarlig Per Carsten Michelsen overfor oifarendal.no i dag. De tidligere eliteserielagene – og nåværende 1.divisjonslagene Viking Stavanger og Fold HK er bekreftet motstandere neste fredag og lørdag.


ENDELIG! Det blir likevel håndball i Sparebanken Sør Amfi neste helg. Det er nesten ni måneder siden sist Olaf R. Hoffstad spilte kamp i Sparebanken Sør Amfi.


– ØIF-spillerne har behov for matching inn mot seriestart og dugnadsgjengen har behov for å friske opp det vi kaller full kamprigg. Derfor er det gledelig at vi har fått på plass i en mini-variant av Skarpnes Invitational på kort tid. Viking Stavanger og Fold HK kommer til Arendal, opplyser Per Carsten Michelsen.

Måtte avlyse
Skarpnes Invitational skulle i utgangspunktet vært spilt med lag som Aalborg, SC Magdeburg og Bjerringbro-Silkeborg. Grunnet nye reise- og karantenerestriksjoner i Europa, måtte trekløveret trekke seg fra den opprinnelige turneringen. Både SC Magdeburg og Bjerringbro-Silkeborg har allerede bekreftet at de kommer til Arendal neste sommer.

De norske toppklubbene har i stor grad planlagt oppkjøringen i lengre tid. Derfor har Michelsen arbeidet bredt for å sikre ØIF-spillerne relevant motstand neste helg. Fjorårets eliteserielag Viking Stavanger blir motstander 13. august, mens Fold HK (tidligere St. Hallvard) blir motstander lørdag 14. august.
– Da blir det full kamprigg i hallen. Det skal bli godt å få frisket opp rutiner for alle arrangørstaben. Det begynner å bli en stund siden nå, sier han videre.

– Endelige tidspunkter og kampprogram, antall billetter og salg av disse samt all annen relevant informasjon vil vi komme tilbake til i begynnelsen av neste uke, sier Michelsen videre som ennå ikke har fått bekreftet hvor mange tilskuere som kan slippes inn dørene i Sparebanken Sør Amfi neste helg.
Mens Michelsen og arrangørstaben jobber med å spikre de siste planene for turneringen, kan det være greit å vite at det nærmer seg ni måneder siden sist ØIF-spillerne løp ut på banen med publikum i ryggen i Sparebanken Sør Amfi.

Nå er ventetiden snart over!