Laurits skadet på ny – ØIF Arendal

Laurits skadet på ny

Laurits Rannekleiv har vært svært uheldig med skader de siste årene. Nå blir det en ny ufrivillig pause på publikumsfavoritten.

Laurits Rannekleiv har nok engang fått problemer med høyre albue. Han har tidligere fått brudd i albuen, og nå har han på ny fått brudd i samme albue. Her bruker han kreftene hjemme mot Kolstad i fjor høst.

– Alt er veldig uvisst, men jeg håper det beste, sier Laurits Mo Rannekleiv til Agderposten i dag, om albuen som er brukket.

Vår høyreiste bamse ble skadet i den høyre albuen under internkampen forrige tirsdag, noe som også førte til at han ikke ble med på de fysiske testene Hans Olav Uldal la opp til sist torsdag. Der var heller ikke Herman Thysted og kaptein Kristian Rammel (begge skader).

Rannekleiv går ikke med armen i fatle, men må naturlig vis være svært hensynsfull fremover. Om en måned kan det avgjøres hvorvidt en operasjon må til eller ei for å få albuen på rett kjøl igjen.

– Jeg går uten fatle nå, men må ta det veldig rolig med armen. Jeg får trent, men jeg må gjøre det annerledes. Jeg kan ikke løfte vekter, men jeg kan ta gåturer, løpe og løfte med beina. Alt er veldig uvisst. Men jeg håper på det beste. Jeg skal gjøre mitt for å komme tilbake, varsler Mo Rannekleiv overfor Agderposten.

Laurits har foruten albue-problemene tidligere også vært ute med en lei tretthetsskade i ryggen. Vi ønsker Laurits god bedring og krysser fingrene for at den siste skaden ikke blir av det langvarige slaget.