Vant sitt 3. strake mesterskap – ØIF Arendal
Aalborg

Vant sitt 3. strake mesterskap

Skarpnes Invitational-lagene Aalborg og Bjerringbro-Silkeborg spilte i kveld den tredje og avgjørende finalen i det danske mesterskapet. Det ble en maktdemonstrasjon fra Aalborgs side.

– Det føles fullstendig fantastisk. Det er ubeskrivelig, at vi kan få lov til at gjøre dette her på hjemmebane i en sesong, hvor vi ikke har hatt noen tilskuere. At vi kan få lov til at lukke 3000 mennesker inn og å løfte pokalen foran dem, er et ønskescenario, sa bamsen René Antonsen til TV2 Sport Danmark etter kampslutt.

Etter å ha vunnet en kamp hver i de to første finalekampene, var det i realiteten aldri tvil om hvilket lag som ville vinne kveldens kamp. Aalborg hadde i realiteten kontroll fra start til slutt og vant 32-26. Dermed kommer Aalborg Arendal og Sparebanken Sør Amfi som danske mestere, mens Bjerringbro-Silkeborg kommer som sølv-vinnere.

Aalborg har dermed vunnet det danske mesterskapet fire ganger på fem år. Dagens gull var det tredje på stripe for håndball-Europas snakkis-klubb om dagen.
Det svenske stjerneskuddet Felix Claar leverte for n’te gang denne sesongen og ble mestscorende med ni kasser.