Wave Rider 25 lanseres idag! – ØIF Arendal
Wave Rider 25, promo Mizuno

Wave Rider 25 lanseres idag!

I dag lanseres vår den 25. utgaven av den ikoniske joggeskoen Wave Rider 25 i hele Europa, av ØIF Arendals utstyrsleverandør Mizuno.

I dag lanserte vår utstyrsleverandør Mizuno den folkekjære modellen Wave Rider 25.

Lanseringen av den 25. årgangen av Wave Rider er også et 25-års jubileum for sko med bølgeplate. Det er derfor er en stolt leverandør som i dag lanserer skoen i hele Europa.
Mizuno var med på å sette standarden i markedet med tanke på utvikling av sko, allerede i 1991.

I ØIF Arendal bruker selvsagt alle våre spillere og trenere skoene. Vi gleder oss til å ta dem i bruk!

For det blir garantert nye jubileum i årene fremover!

LES OGSÅ: – 4 200 kilometer på samme Mizuno sko!

WAVE RIDER 25

I 1997 kom den første utgaven av Wave Rider. Målsetningen var å skape en løpesko av høy kvalitet som fikk løperen til å nå sitt fulle potensial. Datidens mest innovative teknologier ble brukt, og skoen godt mottatt i markedet. Siden den gang har skoen blitt oppdatert 17 ganger – stadig lettere, bedre dempet og med større respons. I dag, 25 år etter, er Wave Rider Mizuno sin mest solgte over hele Europa. 

Mizuno er stolte over alle løpene som er vunnet med Wave Rider på føttene. Alle de millioner av kilometer Mizuno har fått være med på løpetur. Men aller mest er vi stolte alle de tusen dørstokkmilene Wave Rider har vært med på å overvinne. Førsteklasses utstyr gir motivasjon. Motivasjon til å gjøre ditt beste. Tjuefem års erfaring og et utrettelig ønske om utvikling har resultert i en helt ny Wave Rider. Aldri tidligere har skoen vært bedre dempet, gitt bedre respons og mer komfort. 

Wave Rider 25 – din aller beste løpevenn!