Håndballforbundet og Topphåndball må gjøre om på sesongavslutningen – ØIF Arendal

Håndballforbundet og Topphåndball må gjøre om på sesongavslutningen

Regjeringen overrasket Norsk Topphåndball med fortsatt nedstegning av kampaktivitet i topphåndballen. Nå må alle planer endres.

Regjeringen har informert om at håndballen får beskjed i uke 18 (3.-9. mai) om man kan begynne med å spille treningskamper. Det er ikke gitt noen informasjon om når beslutning om nasjonale kamper kan starte. Fotballen kan allerede nå spille treningskamper, men får først i uke 18 vite når seriene kan starte opp. Fotballen har altså tre uker fra de fikk lov til å spille treningskamper, til de får vite om de kan spille nasjonale kamper.

Håndballen vet ikke om samme prinsippet vil gjelde for innendørsidretten eller om vi får beskjed i uke 18 om når dato for nasjonal oppstart vil gjelde fra.

Det at alt nå er utsatt til ny informasjon foreligger i uke 18, gjør at tidligere beslutninger vedrørende sesongavslutning ikke lengre står ved lag.

Det er med denne informasjon at Norges Håndballforbund (NHF) og Norsk Topphåndball (NTH) jobber med løsninger for resten av sesongavslutningen.

Hele håndball-Norge venter på avklaringer om hva som skal skje videre.

Håndballen hadde både ventet og håpet at man, som fotballen, skulle få starte opp allerede i midten av april. Når dette ikke skjedde jobbes det frem nye forslag til sesongavslutning.