Ny redaktør: Mangeårig sportsjournalist bytter beite – ØIF Arendal

Ny redaktør: Mangeårig sportsjournalist bytter beite

Han har fulgt ØIF Arendal tett som sportsjournalist helt siden 2006. Nå bytter han beite og blir redaktør i ØIF Arendal. – Vi er veldig fornøyd med denne signeringen, sier daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Daglig leder i ØIF Arendal Bjørn-Gunnar Bruun Hansen (t.v) og Tore Abrahamsen. Sistnevnte er engasjert som ny redaktør i ØIF Arendal. Tromøymannen startet engasjementet 1. mars.

– Tore har både utfordret og heiet på oss i avisspaltene gjennom mange år. Det betyr ikke at klubben og meg alltid har vært enige i det han har skrevet. Skal vi bli enda bedre, må vi knytte til oss mennesker som er flinke til å kommunisere strategisk, utfordre oss internt og komme med innspill. Den rollen har vi stor tro på at Tore vil ta i ØIF Arendal, sier daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Utfordring
Frem til i fjor høst hadde Abrahamsen eneansvar for sport i lokalavisen Arendals Tidende. 38-åringen har fulgt klubben tett helt siden Kjetil Øygarden lanserte eliteseriespill som visjon helt tilbake i 2006. Tromøy-mannen har også produsert en rekke journalistiske temaviser viet ØIF Arendal.

– Først og fremst gleder jeg meg til å komme i gang, selv om det er litt av en tid å starte dette engasjementet på, erkjenner Tore Abrahamsen, og tenker på situasjonen rundt covid-19 og uklarheten hvorvidt norsk topphåndball kastes i gang igjen før eller etter påske.
ØIF Arendals nettside har i høysesong – under normale omstendigheter – mellom 3.000 og 7.000 unike brukere innom hver dag. Godt innhold blir nøkkelen for å opprettholde antall besøkende.

-ØIF Arendal er blant de sterkeste merkevarene på Sørlandet og i norsk topphåndball. Klubben har en unik posisjon, som det skal bli interessant å bli en del av. Vi skal fortsette med å løfte frem de gode historiene. ØIF Arendal har gjort en solid jobb på dette området de siste årene. Jeg kommer nå inn i en organisasjon som begeistrer og bidrar til et samhold i befolkningen få andre klubber kan matche. Spennende og krevende, sier han.

Norden
Klubben har som kjent staket ut en kurs som skal munne ut i Champions League, med dertil konsekvenser for utvikling av klubbens markedsavdeling på kort og lang sikt.
– Vår langsiktige visjon er å bli best i Norden. Da må vi også være best på nett gjennom å styrke relasjonene til våre mange lesere og supportere, samt utvide vårt område med nye lesere. At vi nå har knyttet til oss en lokal, erfaren og respektert journalist, med bred bakgrunn fra økonomi, organisasjon og formidling styrker oss. At han i tillegg besitter faglig håndballkunnskap er et stort pluss. Vi har allerede hatt noen fruktbare diskusjoner om hvor vi skal forbedre oss, avslutter daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Abrahamsen startet formelt sitt engasjement i ØIF Arendal 1. mars.