Simen gjør bergenser av seg igjen! – ØIF Arendal

Simen gjør bergenser av seg igjen!

Han har vært klubbens og norsk håndballs første markedsansvarlig på heltid. Men nå reiser Simen Moesgård hjem til Vestland igjen etter nærmere 4 år på Sørlandet.

Simen Moesgård kom for litt over ett år siden inn i ØIF Arendal-familien med all sin energi og kraft. Men velger nå å vende nesen hjemover igjen til Vestlandet og Bergen. Simen forteller nå om en herlig tid bak seg i klubben.

-Jeg kom til ØIF Arendal for litt over et år siden, og det har vært fantastisk morsomt å få en slik drømme mulighet like etter studie i Kristiansand. Jeg må også si at jeg har truffet så mange hyggelige folk og kollegaer her. Det gjør at Arendal og ØIF Arendal alltid kommer til å ha en solid plass i hjerte mitt. 

Simen forteller at avgjørelsen om å vende nesen hjem til Bergen igjen har vært veldig vanskelig.

-Det har vært en veldig tøff avgjørelse å ta. Men av flere private årsaker så falt valget på at det beste for meg nå er å vende hjem til mine nære og kjære.

Og ØIF Arendal kommer til å savne den kjappe og snakkesalige bergenseren.

– Simen har lagt igjen et solid ettermæle i ØIF Arendal. Han har lagt listen for alt ØIF Arendal skal gjøre og være i sosiale medier og ikke minst i god samhandling med sponsorer i samme medier. Vi har lært mye av Simen og er utrolig stolte av å ha hatt han på laget. Han har lagt igjen en solid plattform som vi kan jobbe videre fra, skryter ØIF Arendals daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Og han tror ikke det er det siste man har hørt til Simen.

– Nei så absolutt ikke. Det ble en litt raskere slutt på arbeidsforholdet enn vi begge hadde planer for. Men Simen har sagt at han kan hjelpe oss litt fra Bergen om behovet er der. Så du skal ikke se bort fra at han blir å treffe i en og annen sammenheng.