Norges Håndballforbund utsetter flere kamper – varsler første mulig start etter påske! – ØIF Arendal

Norges Håndballforbund utsetter flere kamper – varsler første mulig start etter påske!

Norges Håndballforbund har nettopp varslet via e-post til klubbene i Rema 1000-ligane at alle kamper frem til og med 14. mars utsettes. Og at sannsynlig oppstart igjen ført blir første uken etter påske.

Her er e-posten fra håndballforbundet:

Til klubbene i Rema 1000-ligaen

Vi viser til tidligere e-poster vedrørende utsettelser av kamper grunnet ny nedstengning for seriespillet. Det har vært noe usikkerhet rundt hvor lenge nedstengningen fra myndighetene skulle vare denne gang før det ville gjøres ny vurdering av regjeringen. I møte mellom NIF og KUD i går ble det endelig avklart at det ikke blir noen ny vurdering før medio mars. På bakgrunn av dette vil alle kamper som er berammet i perioden frem til og med 14. mars utsettes. Vår vurdering er at sannsynlig oppstart igjen for kampaktiviteten først vil bli første uken etter påske, med de forberedelser som også klubbene trenger i forhold til treningskamper m.m. før ny kampaktivitet.

NHF og NTH har siden den siste nedstengningen kom sist fredag jobbet med å avklare hvilke konsekvenser dette vil få for gjennomføringen av sesongen 20/21. Dette arbeidet er nå i sluttfasen og vi vil informere klubbene om avklaringer på sesongen i løpet av kommende uke.