– Han har vært den beste spilleren fremover siden jeg overtok! – ØIF Arendal

– Han har vært den beste spilleren fremover siden jeg overtok!

Det er hovedtrener André Jørgensen Hofstøl som er svært generøs når han beskriver Jørg William Fiala Gjermundnes. Uten at han av den grunn lover bort en automatisk plass i første sekseren fra start i kampene!

Det er selvsagt kjipe tider også for topphåndballen. Seriestart ser jo hele tiden til å være bare 14 dager unna. Det har den vært i snart en hel måned. Og ennå ligger tidspunktet for når det hele starter, 14 dager frem i tid, minst…

Allikevel er det trening og trening igjen som gjelder. Og når vi lurer på hvem det er som viser de beste taktene i en krevende treningsperiode er ikke hovedtrener André Jørgensen Hofstøl særlig i tvil.

– Det er to stykker jeg vil trekke frem. Det ene er vår venstrekant Olaf Hofstad, den andre er William.

Det kommer resolutt og helt uten betenkningspause.

– William har en voldsom spillekvalitet i skudd, i timing av opphoppet og er veldig vanskelig å stoppe. Totaltsett er det han og Olaf som har gitt det mest solide inntrykket, skryter han generøst, han som bestemmer spilletiden.

Men garantier om å få starte kampene, det gir han ikke over telefon!

Presterer du på trening, er du nærmere å få det til på kamp også!

André Jørgensen Hofstøl

– Jeg har et klart prinsipp. Presterer du på trening, er du nærmere å få det til på kamp også. Og at William presterer er det ingen tvil om. Han kommer til å få spilletid fremover. Men jeg kan ikke love at han starter kampene, at han kommer inn er det ingen tvil om.

Så det er det bare å glede seg til å se det tålmodige stortalentet aksle ØIF Arendal-trøye i stadig større omfang. Det tror vi det er mange som har gledet seg til!