Det er hovedtrener André Jørgensen Hofstøl som er svært generøs når han beskriver Jørg William Fiala Gjermundnes. Uten at han av den grunn lover bort en automatisk plass i første sekseren fra start i kampene!

Det er selvsagt kjipe tider også for topphåndballen. Seriestart ser jo hele tiden til å være bare 14 dager unna. Det har den vært i snart en hel måned. Og ennå ligger tidspunktet for når det hele starter, 14 dager frem i tid, minst…

Allikevel er det trening og trening igjen som gjelder. Og når vi lurer på hvem det er som viser de beste taktene i en krevende treningsperiode er ikke hovedtrener André Jørgensen Hofstøl særlig i tvil.

– Det er to stykker jeg vil trekke frem. Det ene er vår venstrekant Olaf Hofstad, den andre er William.

Det kommer resolutt og helt uten betenkningspause.

– William har en voldsom spillekvalitet i skudd, i timing av opphoppet og er veldig vanskelig å stoppe. Totaltsett er det han og Olaf som har gitt det mest solide inntrykket, skryter han generøst, han som bestemmer spilletiden.

Men garantier om å få starte kampene, det gir han ikke over telefon!

Presterer du på trening, er du nærmere å få det til på kamp også!

André Jørgensen Hofstøl

– Jeg har et klart prinsipp. Presterer du på trening, er du nærmere å få det til på kamp også. Og at William presterer er det ingen tvil om. Han kommer til å få spilletid fremover. Men jeg kan ikke love at han starter kampene, at han kommer inn er det ingen tvil om.

Så det er det bare å glede seg til å se det tålmodige stortalentet aksle ØIF Arendal-trøye i stadig større omfang. Det tror vi det er mange som har gledet seg til!