Starter serien eller ikke? – Det er ingen som vet noe! – ØIF Arendal

Starter serien eller ikke? – Det er ingen som vet noe!

Regjeringen besluttet forrige helg å utsette tillatelsen til å starte opp kampaktivitet for toppidretten fra tirsdag til torsdag denne uken. Nå sitter regjeringen sitter samlet og ingen vet hva som skjer videre. Denne mangel på forutsigbarhet skaper store utfordringer.

Akkurat nå sitter håndball-Norge å planlegger oppstart. Oppstarten skal være gjeldende fra i morgen fredag. ØIF Arendal har startet den lange prosessen med å flytte til Nedeneshallen. Andre klubber kjøper flybilletter, kanskje for andre og til og med tredje gang. Kostbare flybilletter.

Akkurat nå vet ingen hva som skjer fra i morgen. Det var ventet at særforbundene skulle få informasjon om hva som skjer. Den er ikke kommet og nettopp nå fikk ØIF Arendal følgende beskjed fra Norsk Topphåndball:

«Den siste beslutningen om stop t.o.m. 18.februar for nasjonalt spill, gjør at vi må planlegge og forberede oss til spill f.o.m. helgen som kommer. Men dette kan jo som tidligere sagt endre seg dersom regjeringen gjør nye beslutninger.

Eneste informasjonen vi har fått er at regjeringen har møte i dag og at toppidretten er agendapunkt. NHF vet ikke om de vil få noe beskjed om resultat i dag, eller om man må vente til pressekonferansen i morgen»

Så vet vi i alle fall så mye…