ØIF vinner mot Nøtterøy etter 2 måneders håndball-pause! – ØIF Arendal

ØIF vinner mot Nøtterøy etter 2 måneders håndball-pause!

Oppkjøringskampen mot Nøtterøy ble ikke så mye mer enn en gjennomkjøring etter en altfor lang håndballpause. 17-10 ledelse til pause ble til 32-25 når det var spilt 2×30 minutter.

På mange måter lignet oppkjøringskampen på starten av årets sesong. En prestasjon på det jevne og hvor resultatet «reddes» av en tidvis glitrende Kristijan Jurisic i ØIF Arendals mål.

Ikke slik å forstå at seieren på noe tidspunkt føltes truet. Men hardtsatsende ØIF Arendal skal heller ikke sette seg i en slik situasjon mot et lag fra 1. divisjon. Ei heller Nøtterøy.

Nå er det absolutt vanskelig å finne frem storspillet etter nesten to måneder med håndballpause. Og i så måte var første omgang ganske oppløftende. Moro er det å se at Sander L. Simonsen har nivået inne i høyrekanten. Er det i alle fall en ting den sterke konkurransen i høyrekanten har betydd, så er det at Saltrøds store sønn har tatt nye steg. Sander er dønn solid i forsvar og leverer stadig gode prestasjoner fremover og leverer stadig høyere nivå på sine avslutninger.

Kristijan Jurisic har levert veldig gode prestasjoner etter at han kom tilbake fra skade for drøye året siden. Han dokumenterer både spillelyst og engasjement og går ikke av veien å kreve 100% av dem foran seg også. Akkurat som det må til.

At Nøtterøy klarte å holde oss til 15-15 i andre omgang er ikke noe kvalitetstegn, selvsagt. Men trener duoen Hofstøl/Panza lot de fleste ØIF Arendal-spillere få en porsjon spilletid uten så mye tanke på sluttresultatet.

Så kommer nok finspillet også når FyllingenBergen kommer på besøk i neste uke. Og da er nok både tæl, intensitet og «trøkk» på et nivå som er gamle ærverdige Nedeneshallen verdig!