Flere nye samarbeidspartnere på plass! – ØIF Arendal

Flere nye samarbeidspartnere på plass!

Den siste tiden så har det blitt jobbet iherdig i ØIF Arendals salgsavdeling. Det har ikke bare ført til 1 eller 2 nye avtaler, men hele 3 nye samarbeidsavtaler for klubben!

Det har riktig nok vært en periode uten ØIF Arendal kamper. Det stopper allikevel ikke salgsavdelingen i klubben med å yte maks. For i løpet av kort tid nå så har det kommet flere nye samarbeidspartnere inn. I tillegg så har det også vært Re-signeringer.

For i den siste perioden så har klubben re-signert samarbeidsavtalen med Mønsj, fått en ny samarbeidsavtale med PH Vest AS og en ny samarbeidsavtale med RSM.

I tillegg kunne vi også melde at Sølvsponsor Jobbklar forlenget sin avtale med klubben med nesten 5 år(!)

– Jeg syntes det er kjempe gledelig at flere ønsker å bli med som samarbeidspartnere med ØIF Arendal i denne vanskelig økonomiske perioden. Vi er stolte over at flere og flere blir med og ikke minst at en også ser fordelene med å bli på lag med ØIF Arendal. Dette er rett og slett fantastisk bra, skryter salgssjef i ØIF Arendal, Jørn Holmestrand om når det kommer til de nye samarbeidspartnerne.

Mønsj

Ernesto Poiesz fra Mønsj re-signerer samarbeidsavtalen med ØIF Arendal. Foto: ØIF Arendal

Ernesto Poiesz fra Mønsj re-signerer avtalen med ØIF Arendal. Han er klar på at han syntes det har vært et meget hyggelig år som støttespiller for klubben (selv om det har vært Covid-19).

Mønsj er en flott restaurant i hjerte av Pollen på Langbryggen 1, Arendal

Et Italiensk restaurant med en fantastisk Italiensk kjøkkensjef. Her kan du få ekte hjemmelaget steinovnsbakt pizza og blant annet hjemmelaget pasta!

RSM

Eirik Halvorsen i RSM signerer samarbeidsavtale med ØIF Arendal. Foto: ØIF Arendal

RSM er stolte av å gå inn som samarbeidspartner med en klubb som har lang fartstid i norsk herrehåndball, og som jobber for å være «et godt sted å være for alle». Deres fokus på begeistring, innsatsvilje, respekt og Fair Play er viktig, og vi er takknemlige for å få bli med på veien videre! 

Om RSM Norge:

RSM er det mellomstore revisjonsselskapet, og vår ambisjon er å være Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for kjernen av norsk næringsliv, det vil si de mellomstore og små virksomhetene i Norge. Våre kontorer ligger sentralt i Agder, Rogaland, Vestland, Oslo og Trøndelag.

I Arendal er vi 14 ansatte. Totalt i Norge er vi 230 ansatte fordelt på 10 kontorer.

Anne Syrdalen fra PH Vest AS signerer samarbeidsavtale med ØIF Arendal. Foto: ØIF Arendal

Anne Syrdalen i PH Vest AS har signert en samarbeidsavtale med ØIF Arendal som varer i 3 år. Hun forklarer at PH Vest AS ønsker å være med i håndballfamilien fordi håndballinteressen er høy i egen leir.

– Ville gjerne være med som samarbeidspartner for klubben. Vi følger nemlig ØIF Arendal tett og heier virkelig på Arendal håndballen!

Vi ønsker våre nye samarbeidspartnere velkommen på laget!