Laurits Rannekleiv om den avgjørende scoringen: – Ville ikke treffe noen i ansiktet, så da ble det krysset istedet! – ØIF Arendal

Laurits Rannekleiv om den avgjørende scoringen: – Ville ikke treffe noen i ansiktet, så da ble det krysset istedet!

En vanvittig frikast scoring av Laurits Rannekleiv avgjorde kampen og ga ØIF Arendal poeng!

Jeg har aldri sett lignende, roper ØIF Arendal supporterne som undertegnende sitter ved. Det kan tenkes at akkurat det er eneste måten en kan oppsummere den siste scoringen til ØIF Arendal på.

For kampen ble blåst av på stillingen 27-26 til Haslum, men ØIF Arendal hadde like før slutt fått et frikast fra 9 meter. Etter litt samtaler frem og tilbake mellom Richard Lindström, Sondre Paulsen og Laurits Rannekleiv, så ble det bestemt at sistnevnte skulle få prøve seg på å avgjøre kampen.

Presist det skjedde. For ØIF Arendal linjespilleren traff kassa, og det var til så grader også mål. For et skudd som minst holdt 100km i timen føyk forbi utsiden av muren og opp i den nærmeste vinkelen uten at Haslum målvakten i hele tatt fikk reagert.

Det avsluttet en ekstrem kamp som Haslum hadde ledet så og si hele kampen. Til stor frustrasjon for Haslum så var det ene poenget på en vanskelig bortebane svært velkommen.

Etter kampslutt i direktesport studioet så forklarer Laurits litt hva som skjedde når frikastet skulle taes.

– Nei det var en litt artig situasjon like før jeg skulle skyte der, for en av Haslum spillerne kom opp til meg og sa at jeg ikke skulle skyte de i ansiktet.

Laurits ler og fortsetter…

– Så jeg hørte på det selvom jeg hadde et par centimetere å gå på over muren. Jeg skjøt i den lille åpeningen jeg så på utsiden av muren og så satt den bare der. Veldig deilig!

For scoringen var fantastisk og ender opp å gi ØIF Arendal et viktig poeng i kampen om seriemesterskapet. Nå er det Elverum neste og Laurits melder om at vi er klar og kan overraske.

Nå har de fått litt mer hvile enn oss, men vi skal opp der og krige. Vi kan overraske!