Marinko Kurtovic: – Vi ser gode ut og er klar! – ØIF Arendal

Marinko Kurtovic: – Vi ser gode ut og er klar!

ØIF Arendal reiser øst på i morgendagens ettermiddags kamp mot Haslum. Han er klar på hva som skal til for å ta to viktige poeng på en vanskelig bortebane.

ØIF Arendal reiser til en tøff bortebane i morgendagens kamp. For selv om Haslum har slitt den siste tiden så har de allikevel vært gode hjemme.

Marinko Kurtovic forteller nå hva som blir viktig i den kommende kampen som kan bety mye for ØIF Arendal.

Vi har sett veldig bra ut på trening den siste tiden, med flere som virkelig viser seg frem. Akkurat slik vil vi ha det, det er den energien og attityden vi trenger og skal ha.

Det er viktig at vi angriper kampen på riktige måte, akkurat slik som planen vår tilsier. Vi skal ut der med engang full av energi og skal ikke la de røde østlendingene få muligheten til å gjøre det samme. Vi vil gå rett i strupen på Haslum og vise hva vi er god på, smiler Marinko

LES OGSÅ: Kristijan Jurisic: – Vi må gå for full pott! » ØIF Arendal (oifarendal.no)

Marinko Kurtovic i dialog med dommeren tidligere i sesongen.

For i den siste tiden har ØIF Arendals gutter levert godt med seneste en fantastisk kamp mot Bækkelaget. Den ekstra energien og gløden forteller Marinko nå at han ser i gutta.

Jeg ser at gutta er virkelig tent om dagen, det er den samme lysten som jeg så før vi reiste på revansje jakt til Nærbø. Dette er en sulten gjeng på poeng og det ser virkelig ut som at det er det eneste som står i hode på dem inn mot Haslum kampen, nemlig det å vinne!

– Det er ikke noen hemmelighet at kampen er viktig for oss, men fra vi setter oss på bussen i morgen så er det kun fokus på kampen. Vi vet som sagt at de er gode hjemme og vant mot Elverum, men i fokuset er kun på hva vi skal gjøre mot dem. Det blir tøft men jeg har stor tro på gutta!

Hvordan det går i morgendagens oppgjør får du vite ved avkast kl. 16:00 på direktesport.no. Forhåpentligvis reiser vi i morgen kveld hjem med 2 nye poeng i bagasjen.