Supporterbloggen – På tokt til Nadderud Arena! – ØIF Arendal
Ingrid supporterblogg

Supporterbloggen – På tokt til Nadderud Arena!

Det er snart juleferie for våre fantastiske gutter. Jeg har sett min siste håndballkamp i hall for i år, men ØIF Arendal er i dag på vei inn mot Oslo for å kjempe om 2 poeng mot Haslum.

Tidligere denne sesongen var dagens kamp en av de bortekampene jeg hadde håpet jeg kunne få se i hallen. Det er ikke tillat med publikum i Oslo-området, så kampen blir sett fra stua til Hege akkurat som de 2 siste bortekampene. Jeg tror det må bli fast avtale da vi har vunnet begge 2! Bortekampene mot Haslum har i alle år vært en tur Svermenbussen har vært godt fylt opp og vi har vært en god supportergjeng på tribunen. Savnet etter turene med Svermen er stort, og jeg har ett håp om at vi kanskje kan invitere til supportertur når sluttspillet starter.

Haslum har 14 poeng på 15 kamper og har den siste tiden slitt. De har tapt de 4 siste kampene og jeg tror de er nokså tent på en seier og 2 poeng. ØIF Arendal på sin side har endelig fått vist frem spillet sitt igjen, borte mot Nærbø og da de tok en overbevisende seier over Bækkelaget hjemme i Sparebanken Sør Amfi 9.desember.

Hjemmekampen mot Haslum vant ØIF Arendal komfortabelt 27-21. For å gjenskape den prestasjonen må de være 100% tilstede fra første sekund. Godt forsvar og keeperspill vinner kamper, vi må stoppe Haslum sin toppscorer Benjamin Hallgren. Han har scoret 80 mål sålangt i sesongen og ligger på en 7.plass på toppscorerlisten, vår egen Sondre Paulsen er på plassen over med 81 mål. ØIF Arendal må være smarte og overliste Haslum sin forsvarskjempe Viktor Glatthard. Jeg blir ikke overrasket om det blir både en og to 2-minuttere på mannen som troner øverst på bestrafnings-statistikken og står for 20 av Haslums 68 utvisninger sålangt i sesongen.

I dag håper jeg å se ett ØIF Arendal som kjemper for hverandre, løfter hverandre, backer hverandre og blør for drakta! Solid forsvarsspill med Josip og Eirik i storslag, kontringer av Olaf og Sander – da blir poengene med tilbake til Arendal! GOD KAMP!