Blir det en ren skytterduell i dagens kamp? – ØIF Arendal

Blir det en ren skytterduell i dagens kamp?

Blir det en kamp mellom to toppscorere i Rema1000-ligaen eller blir det en ren skytterduell i dagens kamp? Vi tror på sistnevnte, men vi takker også ja takk til en toppscorer duell. Haslum sin storscorer, Benjamin Hallgren er i hvert fall karen som vi skal holde et ekstra øye med i dagens kamp.

Han hamret inn mål for Follo håndball forrige sesong med 94 mål på 14 kamper. Før årets sesong tok han steget opp og signerte for Haslum. Der har han slettes ikke blitt en i mengden, men fortsatt med å levere varene.

For så langt i sesongen så har Haslumspilleren, Benjamin Hallgren levert mål i hytt og pine. For på 15 kamper har han satt 80 kasser og som gir han en topplassering på toppscorer listen.

Også på Haslum sine egne hjemmesider har de snakket varmt om Benjamin før dagens oppgjør og hvordan han har stått frem i den mindre gode perioden for østlendingene. De skriver videre at han har vist seg å være en jevnt over god spiller som kan klare å lure ballen i mål både fra skytterposisjon og ved gjennomspill.

Benjamin i kamp for sin tidligere arbeidsgiver Follo. I dag spiller han også i rød drakten, men for Haslum.

Her er det klart at våre gutter må ut i press, for en slik kar trenger ikke mange sjanser for å sette en kasse eller to.

Vi kommer oss ikke unna at på plassen over Benjamin Hallgren på toppscorerlisten så finner vi, ja du gjettet riktig, Sondre Paulsen. Han har 1(!) mål mer og er nok også interessert i å dra i fra og øke ledelsen.

Sondre har vært god så langt i sesongen og er med i toppen av toppscorer listen. Men vi tror allikevel at det er en annen som stjeler showet borte mot Haslum i ettermiddag.

Men noe sier oss at det er skytternes ettermiddag og at den store duellen på banen vil være mellom to skyttere. Her har Marinko Kurtovic sagt før dagens oppgjør at flere av våre spillere ser ekstra tent og kvikk ut, og da mener han blant annet Lars Jakobsen.

LES OGSÅ: Marinko Kurtovic: – Vi ser gode ut og er klar! » ØIF Arendal (oifarendal.no)

For Lars Jakobsen har også hatt en god periode med sitt ekstreme underarmsskudd. Mot Nærbø gjorde han rent bord med 10 kasser (og fikk for øvrig også æren av å score månedens ØIF Arendal mål), mens mot Bækkelaget var det maks uhell med minst fem og tjue bomskudd (Ja, undertegnede drar kanskje litt på her, men jeg er jo trossalt nesten bergenser) som gjorde at ballen ikke satt mellom stengene. Det kan vi med sikkerhet si, det vil den gjøre i dagens kamp. Så vi spår at dagens oppgjør vil bli preget av jevnlige skudd fra 9 meteren og et spillemønster som står i stil med hva våre gutta har levert bakover den siste tiden.

Se månedens ØIF Arendal scoring.

Hvem tror du vinner skytterduellen? Kampen kan du se på direktesport.no fra kl. 16:00 i dag.