Søndag kan Laurits feire at han «banker» en klubb-legende! – ØIF Arendal
Også ØIF gutta liker pizza

Søndag kan Laurits feire at han «banker» en klubb-legende!

André Jørgensen Hofstøls navn er skrevet med gullskrift i ØIF Arendals historie. Søndag passeres han i antall kamper kanskje klubbens største publikumsfavoritt gjennom tidene, Laurits Mo Rannekleiv! Om Laurits bare møter opp!

Ingen, abslutt ingen «banker» Eirik Heia Pedersen. I alle fall ikke ennå. Det er kun ØIF Arendal-nestoren Sondre Paulsen som pr. nå er i posisjon til å gjøre det. Eirik har 355 kamper, Sondre har 347. Langt foran tredje mann på listen, Per Kenny Ekman med 219 kamper. Mye tyder på at Sondre må «holde ut» en sesong lengre enn Eirik om han skal bli tidenes klubblegende når det kommer til antall spilte kamper!

LES OGSÅ: – Hva gjør André i møte med PSG og Barcelona

Og man må litt nedover på listen for å finne dagens sportssjef, André Jørgensen Hofstøl. Med 158 kamper har han før søndagens kamp akkurat like mange kamper som Laurits Mo Rannekleiv. Med det så deler de begge 8. plass pr. i dag. Fattige to kamper mer enn mannen bak seg på listen. David Svenningen har 156 kamper.

Om Laurits er frisk til søndagens kamp (og det er ingenting som tyder på noe annet), så overtar han 8. plassen helt alene og sender altså en annen klubblegende, Andre Jørgensen Hofstøl, ned på 9. plass.

LES OGSÅ: – Dette er min klubb og jeg er sykt stolt av det

Det er 16 legender som har 100 kamper eller mer for ØIF Arendal i eliteserien.

Her er den legendariske listen over dem som har mer enn 100-elitekamper for ØIF Arendal:

Eirik Heia Pedersen, 355 kamper
Sondre Paulsen, 347 kamper
Per Kenny Ekman, 219 kamper
David Andre Rui, 201 kamper
Josip Vidović, 197 kamper
Sander Løvlie Simonsen, 190 kamper
Svenn-Erik Medhus, 182 kamper
André Jørgensen Hofstøl, 158 kamper
Laurits Mo Rannekleiv, 158 kamper
David Svenningsen, 156 kamper
Åsmund Vaaje Strat, 137 kamper
Knut-Inge Jørgensen, 136 kamper
Adin Sehovic, 134 kamper
Einar Ingi Hrafnsson, 104 kamper
Tobias Gjertsen, 103 kamper
Jesper Munk Johnsen, 100 kamper