– Dette er min klubb og jeg er sykt stolt av det! – ØIF Arendal

– Dette er min klubb og jeg er sykt stolt av det!

Det er en glad Eirik Heia Pedersen som stolt forteller at han har skrevet under på en ny kontrakt med ØIF Arendal!

– Sesongslutten i år har virkelig vist meg hva håndballen betyr for meg. Det har vært litt tøft siden koronaviruset startet, og ikke minst var det veldig kjedelig å måtte avslutte sesongen for tomme tribuner og den slags.

Nå melder Eirik Heia Pedersen at motivasjonen er på topp og at han ser veldig frem til neste sesong.

– Ja jeg ser virkelig frem til sesongen som kommer. Vi har ambisjoner om å være helt i toppen og spille i Europa. Jeg har virkelig troen på ØIF Arendal prosjektet, og vil på ingen måte gi meg nå med den utviklingen klubben er i!

Det er en energisk Eirik vi snakker med og han er tydelig på hva som tigget han til å fortsette videre med håndballen…

– Definitivt det DNA-et vi har i klubben. Det er noe jeg virkelig står for! Vi kjemper og er der for hverandre. Miljøet i – og rundt klubben er unikt og jeg blir så ufattelig motivert og inspirert av det. Jeg kan merke at det er mange som er på hugget og vil ta del i et nytt ØIF Arendal eventyr, og det har jeg planer om å være med på, sier Heia Pedersen.

På spørsmål om hva han gjør for å lade opp til den nye sesongen så er han rask…

– Hehe, nei først og fremst må jeg få båten min ut på vannet. I tillegg så er vi en del på hytta, meg og familien. Denne gangen hadde vi også Josip med.

– Josip begynner å bli en racer på ski, han har stått to ganger nå og begynner virkelig å ligne på en som er født med ski på beina, ler Heia Pedersen.

Men selv om vi spør rundt hva han gjør i hverdagen for å lade opp til sesongen, så kommer Eirik Heia Pedersen tilbake til sporet om den kommende sesongen…

En ting er sikkert, i den kommende sesongen skal vi gi alt og litt til for at alle som engasjerer seg for ØIF Arendal kan si «Dette er min klubb og jeg er sykt stolt av det, avslutter ØIF Arendal kapteinen.